Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ευχές από το blog


Η Γέννησή Του ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή 

γεμάτη αλήθεια και φως.


Χρόνια Πολλά

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ο Σταύρος Δήμας υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας


Ο Σταύρος Δήμας υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Ο Σταύρος Δήμας είναι ο υποψήφιος της κυβέρνησης για την Προεδρία της Δημοκρατίας. "Επιλέξαμε την καλύτερη υποψηφιότητα. Τον Σταύρο Δήμα" τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς. Θα είναι υποψήφιος και στις 3 ψηφοφορίες.
Το όνομα του Σταύρου Δήμα κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά γραφεία από χθες. Ο ίδιος διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Παπαδήμου, ενώ παλαιότερα υπήρξε Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν, αρχικά στον τομέα της Απασχόλησης και των Κοινωνικών Υποθέσεων και αργότερα στον τομέα του Περιβάλλοντος.
Ο Σταύρος Δήμας έχει χρηματίσει επίσης υπουργός Εμπορίου, Γεωργίας, Βιομηχανίας, Ενέργειας και Τεχνολογίας, πάντοτε σε κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

"Πρόβλημα" με τις Βρύσες στο Σέλι

Φωτογραφιές τραβηγμένες στο Σέλι με διαφορά πάνω από μήνα. Το πρόβλημα όμως το ίδιο. Βουλωμένες οι Κρύες Βρύσες και το νερό στο δρόμο. Πολύ νερό, "ευτυχώς" που ο δρόμος θυμίζει χαρακώματα και όλο πηγαίνει πάλι στη γη. 
Τι θα γίνει όμως τώρα που η θερμοκρασία πέφτει κάτω από το μηδεν; πόσο πάγο θάχει ο δρόμος;
Ακριβώς η ίδια εικόνα και λίγο πιο κάτω από του Αναγνώστη μέχρι την πλατεία. Νερά, νερά στο δρόμο. Ας το κοιτάξει η Δ.Ε.Υ.Α.Β.

Νερά σήμερα, πάγος αύριο. 

Χωρίς πολύ νερό και η Βρύση στην πλατεία.

Κουμαριά στην "ομίχλη"


Απόγευμα Σαββάτου, κατεβαίνοντας από το Σέλι και... "ψάχνοντας" την Κουμαριά μέσα από τα σύνεφα.

Δύο σκιέρ στον 3ο Φιλίππειο Δρόμο


Με χρόνο 1:13 τερμάτισαν δύο "παλαίμαχοι" σκιέrρ. Ο Ανδρέας Γραμματικόπουλος από την Βέροια και ο Χρήστος Παππάς από την Νάουσα. Μαζί πριν τον αγώνα, μαζί στον τερματιμσό, μαζί και στην διασκέδαση μετά τον αγώνα στο McOza. 
Επόμενος αγώνας τους, Μαραθώνιο με σκι, κάπου στην Αυστρία...

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Κυκλοφοριακά μέτρα για το "Φιλίππειο Δρόμο" την Κυριακή (7/12)

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε ότι θα ληφθούν περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας κατά τη διεξαγωγή του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου "3ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ" την Κυριακή 07-12-2014. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση: 

-Απαγορεύουμε την Κυριακή 07-12-2014 και από ώρες 10:15 έως 13:30:
α) Την κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων επί της Επ.Ο. Βέροιας - Κυψέλης, και συγκεκριμένα στο τμήμα από Βεργίνα μέχρι κόμβο Εγνατίας Οδού (είσοδο προς Θεσ/νίκη).

β) Την κυκλοφορία από διασταύρωση Καλιοτζίδη έως την Πλατεία Δημαρχείου, διαμέσου των οδών Πιερίων, Ανοίξεως, Εληάς και Μητροπόλεως, με την επισήμανση ότι ανάλογα με το ακριβές σημείο που βρίσκονται οι διαγωνιζόμενοι θα δίνεται στην κυκλοφορία των οχημάτων και ο δρόμος στον οποίο έχουν διέλθει.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σ.Χ.Ο. Βέροιας

Τα μέλη του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας εξέλεξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη τριετία, το οποίο και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος : Καπράρας Ιωάννης του Στέργιου
Αντιπρόεδρος : Αχτσής Θωμάς
Γραμματέας : Κουκουτέγου Αικατερίνη
Ταμίας : Μπεσικιάρης Γρηγόριος
Μέλος : Κουκουτέγος Γεώργιος

Αναπληρωματικά μέλη ΔΣ :
Τσιτσανόπουλος Γεώργιος
Μαργαρίτης Αναστάσιος
Ζαφειρογιάννης Δημήτριος
Παντελίδης Ανδρέας

Με νέα διοίκηση και όρεξη για δημιουργία, καλούμε σε ενεργό συμμετοχή παλαιά και νέα μέλη, με στόχο την αναρρίχηση του ιστορικού Συλλόγου μας και πάλι στην κορυφή.

                                                                       Με τιμή,
                                                                     Το νεο Δ.Σ.