Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Σε καλο δρόμο τα "έργα" του Συν/σμου Σελίου


Ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα πραγματοποίησε η Διοίκηση του Αναγκαστικού Δασικού Συνεταιρισμού Σελίου στα μέλη της χθες το μεσημέρι.
Παρουσία των βουλευτών Άγγελου Τόλκα και Μιχάλη Χαλκίδη, ο πρόεδρος Χρήστος Πιτούλιας στάθηκε στο πώς ο Συνεταιρισμός απέφυγε τη διάλυση που προέβλεπε το νέο νομοσχέδιο και πώς ξεπεράστηκαν τα εμπόδια για την υλοποίηση του αιολικού πάρκου.
Για το πρώτο, είπε ότι ο Συνεταιρισμός μαζί με το βουλευτή Άγγελο Τόλκα έκανε επαφές με το Υπουργείο και διατήρησε τη σημερινή του μορφή (κι όχι την μετατροπή του σε επιτροπή), διότι είχε διαχειριστικές μελέτες.
Αναφορικά με τα προβλήματα που προέκυψαν με το Αιολικό Πάρκο, ο κ. Πιτούλιας τόνισε ότι ο κ. Χαλκίδης έκλεισε ραντεβού με τον κ. Αβραμόπουλο και ξεπεράστηκε το ζήτημα με το Υπουργείο Άμυνας και ο κ. Τόλκας με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και μπήκε σε καλό δρόμο η μελέτη περιβαλλοντικών όρων. "Τους ευχαριστούμε για την βοήθειά τους" είπε ο κ. Πιτούλιας.
"Σε τέτοια θέματα θα είμαστε σύμμαχοι" σχολίασε ο κ. Τόλκας, ενώ ο κ. Χαλκίδης υποστήριξε: "Δεν σας κάναμε χάρη, ήταν υποχρέωσή μας".

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mizes se sakoules me kordonia

Ανώνυμος είπε...

seli empisteutiko

Ανώνυμος είπε...

persina xyna stafylia

Ανώνυμος είπε...

pare ton enan kai xtypa ton allon

Ανώνυμος είπε...

mazi tha ta fane stergio

Ανώνυμος είπε...

kopries tou kerata

Ανώνυμος είπε...

exi polous exthrous o syneterismos seliou mr. zygoulianos apo oti koitaw tyxaio prepei na einai

Ανώνυμος είπε...

tous kratas kai ta logistika//

Ανώνυμος είπε...

organosi kata tou syneterismou twra na stiloume klimakio tis eforias gia elegxo

Ανώνυμος είπε...

rekor sxolion goustarw karga