Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Διακοπή νερού στη Βέροια

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τη Παρασκευή 28–09–2012 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού από τις 09:00 π.μ. – 15:00 μ.μ., στις παρακάτω περιοχές:
Στις οδούς 16ης Οκτωβρίου, Μητροπόλεως  μέχρι την οδό Εληάς  και σε όλους τους δρόμους που καταλήγουν σ’ αυτές. Στην οδό Κεντρικής και σε όλους τους δρόμους που καταλήγουν σ’ αυτήν μέχρι την πλατεία Αγ. Αντωνίου. Επι πλέον στην περιοχή που  βρίσκεται μεταξύ των οδών Εληάς – Ανοίξεως και Βενιζέλου. Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί λόγω εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης των παραπάνω περιοχών.
Παρακαλούνται οι δημότες, να μαζέψουν νερό για τις άμεσες οικιακές τους ανάγκες λόγω μη εναλλακτικού τρόπου ύδρευσής τους.
Σημειώνεται ότι η διακοπή είναι πιθανό να περιορισθεί χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση.
Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΔΕΥΑΒ
ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 
Thomas Achtsis σχολίασε ένα σύνδεσμο.
Είναι βλάβη κεντρικού αγωγού στην 16ης Οκτωβρίου, μετά το Σκρετ δεξιά.
 
 
Ο Dimitris Daskalos σχολίασε στο laikoyra.gr.
Δεν έχει καμιά σχέση με το έργο της ανάπλασης. Η διακοπή νερού οφείλεται σε βλάβη του Κεντρικού αγωγού ύδρευσης που υδροδοτεί το μεγαλύτερο τμήμα του κέντρου της πόλης. Η βλάβη είναι μετά το Σκρέτ δεξιά όπως πολύ ορθά έχει γράψει στο σχόλιο του ο κος Αχτσής , ο Γενικός Διευθυντής της επιχείρησης. όλα τα υπόλοιπα σχόλια εκτιμώ πως είναι κακόβουλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: