Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Περικλή Ιακωβάκη σε ευχαριστούμε!


Τα μάτια του βουρκωμένα. Ηταν αδύνατο να κρατήσει τα δάκρυα του. Μια διαδρομή 20 ετών συνοψιζόταν σε μία στροφή 400 μέτρων. Στην τελευταία στροφή της καριέρας του με τα χρώματα τη εθνικής ομάδας.

Ο Περικλής Ιακωβάκης έβαλε τέλος σήμερα στην καριέρα του με την εθνική ομάδα και το έκανε με τον τρόπο που αρμόζει σε έναν μεγάλο, σπουδαίο αθλητή. Σε μια μεγάλη διοργάνωση, στην οποία μάλιστα η χώρα μας κατάφερε να πραγματοποιήσει σπουδαία εμφάνιση, ανάμεσα σε αθλητές με τους οποίους αγωνίστηκε για πολλά χρονια, δίπλα στην σύζυγό του Αφροδίτη Μέντζου και τα δύο τους παιδιά, τον Αχιλλέα και την Ελένη.

Μπροστά σε χιλιάδες Ελληνες φιλάθλους, που δάκρυσαν κι αυτοί με την τελευταία του εμφάνιση με τα γαλανόλευκα. Ο Ιακωβάκης με το που τερμάτισε τα 400 μ. χαιρέτισε τους φιλάθλους, αγκάλιασε τους συναθλητές του και είδε γεμάτος ευγνωμοσύνη τα μέλη της ελληνικής ομάδας να κάνουν τον γύρο του θριάμβου. Η κάμερα τον έπιασε να κλαίει δυνατά, όμως, καθόλου δεν τον ενόχλησε.
"Ένα πολύ μεγάλο ευχαρστώ. Η χρονιά αυτή ήταν αφιερωμένη να έρθω εδώ, να κάνω κάτι καλό. Το αποτέλεσμα καταπληκτικό είναι μια βραδιά που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτε. Συγχαρητήρια σε ολους τους αθλητές", είπε ο Περικλής Ιακωβάκης, ο οποίος τιμήθηκε από την ομοσπονδία για την πολύχρονην προσφορά του. Την ίδια ώρα τα μέλη της ομάδας φώναζας ρυθμικά το όνομα του, ενώ λίγα λεπτά πριν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ είχε πει όλο αγάπη "Περικλή ευχαριστούμε για όλα", και το εννοούσε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: