Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Οι Βοϊώτες της Βέροιας άναψαν την "Κλαδαριά"


Το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε στον "Προμηθέα" το έθιμο της "ΚΛΑΔΑΡΙΑΣ" από την Εστία Βοϊωτών και Δυτικομακεδόνων Βέροιας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" .
Τη "ΚΛΑΔΑΡΙΑ" άναψαν βεροιώτες καταγόμενοι από την επαρχία Βοΐου Κοζάνης υπό τους ήχους της υπέροχης ορχήστρας του Τάκη Μπέτζιου και ακολούθησε χορός από όλους τους παρευρισκόμενους. Οι γυναίκες της Εστίας Βοϊωτών και Δυτικομακεδόνων Βέροιας πρόσφεραν κρασί και πίτες σε όλους, μέχρι να σβήσει η "ΚΛΑΔΑΡΙΑ".
Η Εστία Βοϊωτών και Δυτικομακεδόνων Βέροιας ευχαριστεί τον Δήμο Βέροιας και τη τεχνική του υπηρεσία, καθώς και την ΚΑΠΑ του δήμου Βέροιας για τη βοήθειά τους.
Επίσης ευχαριστούμε όσους ανιδιοτελώς προσέφεραν, ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας και συγκεκριμένα την επιχείρηση "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΣΠΥΡΟΣ", τον οινοπαραγωγό κ. ΣΔΟΥΚΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, το αρτοποιείο του κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και τον κ. ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Εστίας Βοϊωτών και Δυτικομακεδόνων Βέροιας και όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν ενεργά στο γλέντι που στοίθηκε γύρω από τη "ΚΛΑΔΑΡΙΑ". 
Καλή αποκριά
και του χρόνου με ΥΓΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: