Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Γενική Απεργία την Τετάρτη 17 Μαίου

Συνάδελφοι,
Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης μας σας καλούμε να κλείσουμε τα γραφεία μας, την ΤΕΤΑΡΤΗ  17 ΜΑΙΟΥ και να συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στην νέα φορολογική – ασφαλιστική επίθεση, που συμφωνήθηκε από κυβέρνηση – Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ.
Απορρίπτουμε τα νέα βάρβαρα μέτρα που οδηγούν συντεταγμένα στην επαγγελματική μας εξόντωση.
Μαζί με τους υπόλοιπους επαγγελματίες, εργαζόμενους, αγρότες,  αντιδρούμε για να μπει φρένο σε αυτή την πολιτική.

Ας κλείσουμε μία μέρα για να μην κλείσουμε για πάντα
Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε. Ημαθίας


(Ακολουθούν ανακοινώσεις των φορέων της πόλης και το κάλεσμα της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι φορείς της πόλης:
Εργατικό Κέντρο Βέροιας, Νομ. της ΑΔΕΔΥ, Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας, Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας, Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, Ν.Ε Τ.Ε.Ε./Τ.Κ.Μ Ημαθίας, 4ο Περ. Τμήμα Κ.Μ του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Βέροιας, Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας, Ένωση Φοροτεχνικών Ημαθίας, Οδοντιατρικός Σύλλογος Ημαθίας,
σε σύσκεψή μας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βέροιας αποφασίσαμε τη συμμετοχή μας στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ και την διοργάνωση συγκέντρωσης στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας στις  10:30 π.μ.
Η Κυβέρνηση μετά τη συμφωνία με τους δανειστές της χώρας είναι πλέον έτοιμη να περάσει από τη Βουλή το συμπληρωματικό μνημόνιο, συνεχίζοντας έτσι την κατεδάφιση της οικονομίας, της κοινωνίας και όσων δικαιωμάτων έχουν μείνει όρθια μετά από επτά (7) συνεχή χρόνια μνημονιακού ζυγού.
Το νέο μνημόνιο περιλαμβάνει για μια ακόμη φορά αντεργατικά και αντικοινωνικά μέτρα που χτυπούν τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους επιστήμονες, τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες. Το νέο εξοντωτικό ασφαλιστικό σύστημα γίνεται ακόμα πιο σκληρό.
Εμείς οι Φορείς αλλά και όλος ο Λαός της πόλης πρέπει και μπορούμε να αντισταθούμε και να δυναμώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στα νέα μέτρα που ψηφίζονται αυτές τις μέρες.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ- ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ και ώρα 10:30 π.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.


Κάλεσμα Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στις 17 Μαΐου 2017
Σε συνέχεια του καλέσματος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. με σχετική εγκύκλιο και μετά από απόφαση που πάρθηκε στην συνάντηση που είχε η Ομοσπονδία μας με Επιστημονικούς και Επαγγελματικούς Φορείς που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου, η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. καλεί με την σειρά της τα Μέλη της να συμμετέχουν στην γενική απεργία της Τετάρτης 17 Μαΐου ενισχύοντας τις κατά τόπους κινητοποιήσεις καθώς και την κεντρική κινητοποίηση της Αθήνας που έχει προγραμματιστεί στις 11π.μ. στην Πλ. Κλαυθμώνος με πορεία στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: