Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Υφαντίδου: "είμαστε για τα πανηγύρια;;;"

Καιρό είχα να τα χώσω λίγο...αλλά αφου μου δίνουν την αφορμή στο πιάτο ας μην την αφήσω ανεκμετάλλευτη...σημείωση: Είμαι και εγώ Ποντιάρα..
Και αφού τα Δημοτικά Στάδια είναι για τα πανηγύρια..Ναι..αυτό το κατεστραμμένο στάδιο,που αν ο Δημήτριος Βικέλας του οποίου έχουν δώσει το όνομα του θα ένιωθε ντροπή βλέπωντας την κατάντια του...
--επανέρχομαι--και καλά κάνουν αυτοί που ζητάνε την άδεια να τα οργανώσουν εκεί μέσα,αφού υπάρχουν "πρόθυμοι"να λένε ΝΑΙ, (μόνο αν τους ζητήσουμε εμείς κάτι,τρώμε πόρτα κατάμουτρα...)
Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο..ήταν μια καλή ευκαιρία,γιατί για άλλο λόγο δεν πατάνε το πόδι τους εκεί μέσα..Να βρεθούν Δημάρχοι,Αντιδημάρχοι..κ.α..
Βρε..μήπως ισχύει το γνωστό ρητό.."Είμαστε για τα πανηγύρια;;"
Σίγουρα το θέμα των συζητήσεων τους την ώρα που έπιναν τις Ρετσίνες και τις μπύρες,και έτρωγαν το σουβλάκι,θα ήταν:Πως να διώξουμε τους άχρηστους αθλητές απο εδώ μέσα μπας και κάνουμε κανένα πανηγυράκι ακόμα..πως να αναβαθμίσουμε τα πανηγύρια και ότι άλλο ΔΕΝ εχει σχεση με αθλητισμό;;;
Φαντάζομαι ότι με τόσες ρετσίνες και μπύρες θα πέτυχαν και κανέναν να κατουράει σε καμία γωνία..από αυτές που έχω καθαρίσει δεκάδες φορές..αλλά τι τους νοιάζει;;;μήπως θα ξαναέρθουν μέχρι να δώσουν άδεια για άλλο ένα πανηγύρι;;το χάλι επίσης τριγύρω είναι χειρότερο αλλά αυτοί περπατήσαμε με παροπίδες μέχρι να φτάσουν στο τραπέζι τους.... Ευτυχώς που δεν έχουν μόνο τα γάλατα ημερομηνία λήξης..
Υ.Γ 200 χλμ πιο πέρα είναι μια πόλη που λέγεται Καβάλα..
Έχει μια Δήμαρχο που λέγεται Δήμητρα Τσανάκα και έναν Αντιδήμαρχο που λέγεται Γιώργος Φιλόσογλου..
Τολμήστε να τους ρωτήσετε τι πρέπει να κάνεται για να βοηθήσετε τον αθλητισμό...
Και συγκεκριμένα τον ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ..
Γιατί για τα υπόλοιπα αθλήματα,ξέρουμε..
Τολμήστε απλά...Καλό θα σας κάνει..ίσως και λίγο σοφότερους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: