Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Κάλεσμα των φορέων της Ημαθίας σε συλλαλητήριο στην Βέροια


Οι φορείς της πόλης, Αγροτικός Σύλλογος, Εμπορικός Σύλλογος, Εργατικό Κέντρο, Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ, Ένωση Φοροτεχνικών Ν. Ημαθίας, Ιατρικός Σύλλογος, Οδοντιατρικός Σύλλογος, Φαρμακευτικός Σύλλογος, Δικηγορικός Σύλλογος, Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών, Οικονομικό Επιμελητήριο, Αστικά και Υπεραστικά λεωφορεία, σε συναντήσεις που είχαμε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου αποφασίσαμε να συμπαρασταθούμε στις κινητοποιήσεις των αγροτών και ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, νέους, ανέργους, επιστήμονες, επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους, αγρότες του νομού μας να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση στις 23.01.17 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:30πμ στην πλατεία Δημαρχείου.

Για να πούμε για μια ακόμη φορά ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ-ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Αυτή η δογματική εμμονή της κυβέρνησης στη "φιλοσοφία" της τιμωρητικής λιτότητας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης με τα τραγικά αποτελέσματα για την οικονομία και την κοινωνία δεν μπορούν και δεν πρέπει να συνεχιστούν.

Μετά το τρίτο και απεχθέστερο μνημόνιο, μετά από πιο σκληρά και βάρβαρα μέτρα, έπειτα από εφτά χρόνια ανελέητης επίθεσης στα εργασιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, φορολογικά μας δικαιώματα έχουμε εξαντλήσει τα όρια των αντοχών μας και των ανοχών μας.

Οι φορείς της πόλης ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους-υπαλλήλους να απεργήσουν, τις υπηρεσίες να μην λειτουργήσουν, τα μαγαζιά και τα καφέ της πόλης να κλείσουν γιατί όλοι μαζί μπορούμε να στείλουμε για μια ακόμη φορά μήνυμα ξεκάθαρο, ενωτικό, αγωνιστικό να σταματήσει επιτέλους ο κατήφορος της εξαθλίωσης μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

23/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: