Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Εξάρχου: "Μαζί για ένα καλύτερο Επιμελητήριο"

Για όλους τους εμπόρους και τους επαγγελματίες, που ζούμε την καθημερινότητα της αγοράς, οι εκλογές του Επιμελητη0ρίου δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους. Για πολλούς λόγους και κυρίως επειδή ο φορέας αυτός δεν πρέπει να είναι απλώς μια σφραγίδα ή ένα ανούσιο όργανο πληρωμής εισφορών. Θέλουμε μια άλλη λογική στο Επιμελητήριο, το θέλουμε φορέα συμπαράστασης και ανάπτυξης. Το θέλουμε εκπρόσωπο εξυπηρέτησης των αναγκών κάθε εμπόρου και επιχειρηματία. Αυτά σήμερα δεν υπάρχουν και πρέπει να το αλλάξουμε. 
Μια τέτοια αλλαγή απαιτεί τη συμμετοχή όλων μας κι αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να είμαι υποψήφια σύμβουλος, στο Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Ημαθίας, με τον πολυσυλλεκτικό συνδυασμό “Επιχειρηματική Ανανέωση” του Γιώργου Μπίκα. 
Είμαι χρόνια ενεργό μέλος της τοπικής αγοράς, μπορώ να βοηθήσω στα θέματα που μας απασχολούν και ζητώ τη συναδελφική στήριξη για την υποψηφιότητά μου και για τον συνδυασμό μας. 
Τα προβλήματα είναι κοινά για όλους και μόνο όλοι μαζί, χωρίς διαχωρισμούς, μπορούμε να φέρουμε κάτι καλύτερο για τον χώρο μας.

Έξαρχου Σωτηρία (Ρούλα)
Φοροτεχνικός - Επιχειρηματίας
υποψήφια στο Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Ημαθίας
με τον συνδυασμό "Επιχειρηματική Ανανέωση" του Γ. Μπίκα
 
Επικοινωνία:
e-mail: Exarhou@otenet.gr
Τηλ : 2331022277
Κινητό : 6944771766
FAX : 2331063666

Δεν υπάρχουν σχόλια: