Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Βούλιαξαν τα χιονοδρομικά της Β. Ελλάδας την Πρωτοχρονιά


Καρφίτσα δεν έπεφτε στα περισσότερα χιονοδρομικά της Βορείου Ελλάδας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Οικογένειες και παρέες, εκμεταλλευόμενοι τον ηλιόλουστο καιρό της Πρωτοχρονιάς, ανέβηκαν στα χιονοδρομικά για βόλτα, παιχνίδι, καφέ και φαγητό, ενώ το αδιαχώρητο επικράτησε στα χιονοδρομικά που διαθέτουν σύστημα τεχνητής χιόνωσης, καθώς ήταν πόλος έλξης και για τους σκιέρ επισκέπτες.

 
Ένα από αυτά και το χιονοδρομικό κέντρο της Νάουσας "3-5 Πηγάδια" που αν και οι υπεύθυνοι ελπίζουν σε περισσότερο χιόνι τις επόμενες ημέρες, οι χαμηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών βοήθησαν στο να πέσει τεχνητό χιόνι για να καλυφθεί μία από τις πίστες και να έχουνε επισκέπτες σκιέρ. Έτσι την Πρωτοχρονιά, πέρα από τους εκατοντάδες επισκέπτες που λιάστηκαν με φόντο το λευκό τοπίο, τα "3-5 Πηγάδια" ήταν ανοιχτά για χιονοδρομία με τον αναβατήρα Σ2 και την αντίστοιχη πίστα (τέλος Παραδείσου) με 100% τεχνητό χιόνι. 
Το χιονοδρομικό κέντρο "3-5 Πηγάδια" είναι ένα εκ των τριών της Β. Ελλάδος που διαθέτει μηχανήματα τεχνητής χιόνωσης, με τα άλλα δύο να είναι το Πισοδέρι στη Φλώρινα και το Καϊμάκτσαλαν στην Πέλλα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: