Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Την παρέσυρε με την "γουρούνα"

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Βρετανίδα, 21 ετών, μόνιμος κάτοικος Αγίας Νάπας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεαρή Βρετανίδα, ενώ περπατούσε στις πέντε χθες το απόγευμα σε πεζοδρόμιο στη Λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα χτυπήθηκε από τετράτροχη μοτοσικλέτα, με οδηγό 17χρονο Ισραηλινό τουρίστα.
Η 21χρονη μεταφέρθηκε αρχικά σε ιδιωτική κλινική, ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου αφού υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, τοποθετήθηκε στον αναπνευστήρα στην εντατική μονάδα.
Η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση τον 17χρονο Ισραηλίτη,ο οποίος υποβλήθηκε σε αλκοτέστ με ένδειξη μηδέν. Ο νεαρός φαίνεται πως οδηγώντας προς το κέντρο της Αγίας Νάπας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, η οποία ξέφυγε από το δρόμο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και έπεσε βίαια πάνω στην άτυχη Βρετανίδα
.
....
Καλοκαίρι στο Σέλι. "Γουρούνες", "παπάκια" κάνουν δειλά δειλά την εμφάνιση τους. Αποκορύφωμα στην καρδιά του καλοκαιριού, τον Αύγουστο.
Λίγη προσοχή, το κακό δεν αργεί να γίνει

Δεν υπάρχουν σχόλια: