Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Παγοδρόμιο Βέροιας, πρόγραμμα εκδηλώσεων Δεκεμβρίου

Η «USB project management» σας προσκαλεί και φέτος στο ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ Βέροιας, στην Πλατεία Ωρολογίου, για να περάσουμε μαζί έναν αξέχαστο Δεκέμβρη!

Προετοιμάσαμε μια σειρά εκδηλώσεων, από διαγωνισμούς πατινάζ για τους επίδοξους αθλητές μέχρι βραδιές με ξυλοπόδαρους αγγέλους, αλλά και εκπαιδευτικά θεατρικά παιχνίδια. Επίσης, για πρώτη φορά στην πόλη μας, θα βρεθεί η αγαπημένη μασκότ των παιδιών, ο διάσ...ημος Gummy Bear, ενώ δεν θα λείψουν και φέτος τα παραδοσιακά δρώμενα, για να μην ξεχνάμε και τις ρίζες μας…

Πάντα με επίκεντρο το παιδί, το ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ Βέροιας θα είναι και φέτος το σημείο σταθμός στην καθημερινή ψυχαγωγία των Χριστουγεννιάτικων εορτών. Μην χάνετε στιγμή! Ελάτε να περάσουμε τα καλύτερα Χριστούγεννα μαζί στο ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ Βέροιας.


Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου
Ξεκινάει ο στολισμός του τεράστιου Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Ωρολογίου.

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου
Μικροί και μεγάλοι φέρνουμε τα δικά μας στολίδια για να στολίσουμε το ύψους 6 μέτρων Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Παγοδρομίου.

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου
Υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικης μουσικής, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, το Παγοδρόμιο και τα Ξύλινα Σπιτάκια φωτίζονται από χιλιάδες λαμπιόνια δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα μας συνοδεύει μέχρι και τις αρχές του νέου έτους.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου
Βραδιά γέλιου! Φορέστε την πιο αστεία εμφάνιση που μπορείτε να σκεφτείτε και ελάτε να κάνετε πατινάζ. Οι νικητές κερδίζουν δωρεάν κάρτες εισόδου για το Παγοδρόμιο!

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου
Για πρώτη φορά ο GUMMY BEAR έρχεται στη Βέροια, γλιστράει στον πάγο και φωτογραφίζεται με μικρούς και μεγάλους.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου
Ο πρώτος διαγωνισμός δεξιοτεχνίας στον πάγο είναι γεγονός! Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 13:00 και ώρα έναρξης στις 15:00. Με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους νικητές.

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου
Η ομάδα hockey του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται το πρωί στο Παγοδρόμιο, για να δείξει τα μυστικά του hockey στους επίδοξους αθλητές του πάγου.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου
Face-painting! Χριστουγεννιάτικα σχέδια και χρώματα στολίζουν τα πρόσωπα των μικρών μας φίλων.

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου
Βραδιά χορηγών. Οι χορηγοί του Παγοδρομίου TEDESCO και CYTA προσφέρουν μια υπέροχη βραδιά με ανεβασμένη μουσική, κληρώσεις και δωράκια για τους φίλους του πατινάζ και όχι μόνο.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου
«Η μάγισσα Μουρτζούφλω»! Ένα θεατρικό παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου
Χο! Χο! Χο! Ο Άγιος Βασίλης παρέα με τον αγαπημένο του Τάρανδο, έρχεται και φέτος στο Παγοδρόμιο για να μοιράσει χαμόγελα, να πάρει τα γράμματα των μικρών του φίλων και να φωτογραφηθεί με τους σε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου
Και πάλι κοντά μας η ομάδα hockey του ΠΑΟΚ για να κάνει την προπόνησή της και να δώσει φιλικό αγώνα επίδειξης με τους ice-guards του Παγοδρομίου…

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου
Ξυλοπόδαρος Άγγελος έρχεται το απόγευμα στην πόλη της Βέροιας και θα βρίσκεται πού αλλού, στο Παγοδρόμιο.

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου
Βραδιά χορηγών. Οι χορηγοί του Παγοδρομίου TEDESCO και CYTA προσφέρουν μια υπέροχη βραδιά με ανεβασμένη μουσική, κληρώσεις και δωράκια για τους φίλους του πατινάζ και όχι μόνο.

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου
Παραμονή Χριστουγέννων με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βέροιας να παίζει τα Κάλαντα στην πλατεία Ωρολογίου, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου
Μωμόγεροι! Το αρχαίο έθιμο των «Μωμόγερων» αναβιώνει και φέτος από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας και το θέαμα προμηνύεται φανταστικό!

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου
Διαγωνισμός δεξιοτεχνίας στον πάγο! Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 13:00 και ώρα έναρξης στις 15:00. Με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους νικητές.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου
Πρωτοχρονιά στο Παγοδρόμιο! Υποδεχόμαστε το 2011 με το Παγοδρόμιο και το Ξύλινο Χωριό να λειτουργούν μέχρι τα ξημερώματα, με ζεστό κρασί και παραδοσιακές λιχουδιές, παρέα με τα Χάλκινα της Γουμένισσας!

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011, το μεγάλο… Gala του Παγοδρομίου, με απονομή πτυχίων στους καλύτερους πατινέρ της χρονιάς και… ζαχαρωτά μέχρι τελικής πτώσεως!

Το ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Τιμή εισόδου 8 ευρώ / ώρα για παιδιά κάτω των 12 ετών, 10 ευρώ / ώρα για τους μεγαλύτερους. Μέχρι τις 16/12 ισχύει ειδική προσφορά από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη 7 ευρώ / ώρα για όλους!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει για λόγους καιρικών συνθηκών ή ανωτέρας βίας. Κάθε τυχόν αλλαγή θα δημοσιοποιείται μέσω της ιστοσελίδας του Παγοδρομίου www.pagodromio-veria.gr, του facebook group “ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ 2010-2011” και με δημοσιεύσεις στον τοπικό τύπο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντε.. και στο Σελι τον Γεναρη