Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Στο Σέλι η Ολυμπιονίκης Όλγα Βασδέκη




Στο Σέλι βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η Ολυμπιονίκης στο άλμα τριπλούν, Όλγα Βασδέκη.
Είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, να ζήσει όμορφες λευκές στιγμές, να χαρεί το βουνό, να συζητήσει και να ξεναγηθεί σε αυτό.
Με την απλότητα και την ευθύτητα που την χαρακτηρίζει, έθεσε τον εαυτό της στην διάθεση του Κέντρου μας. Είτε με επαφές στην ΓΓΑ, σε υπηρεσίες αλλά και στον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών.
Μια ιδέα για συνδιοργάνωση εκδήλωσης με τους Έλληνες Ολυμπιονίκες θα δώσει μία άλλη διάσταση.

Για την ιστορία η Όλγα Βασδέκη από το 1993 άρχισε να πρωταγωνιστεί στους στίβους. Αθλήτρια με εξαιρετικό ήθος πήρε μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων. Η αρχή των επιτυχιών στην ένδοξη καριέρα της έγινε το 1993 με την πρώτη θέση στο ευρωπαϊκό κύπελλο. Από εκεί και πέρα οι επιτυχίες ακολουθούσαν η μια την άλλη, με κορύφωση το 1998, όταν ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου τόσο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης όσο και στο παγκόσμιο κύπελλο που έγινε στο Γιοχάνεσμπουργκ. Στην Ατλάντα το 1996 έφτασε πολύ κοντά στο μετάλλιο αλλά, τελικά, έμεινε στην 5η θέση, το 2000 ήταν 7η, ενώ συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Ήταν χαρά και τιμή μας που την γνωρίσαμε.
Σε ευχαριστούμε Όλγα

Δεν υπάρχουν σχόλια: