Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Ξενοδοχεία στο Σέλι

Στην πλατεία του χωριού Σέλι και σε απόσταση μόλις 1,5χλμ.από το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, 99χλμ.από την Θεσσαλονίκη και 508χλμ. από την Αθήνα βρίσκεται ο Ξενώνας Καραφόλας. Νεόχτιστος σε παραδοσιακή γραμμή με διακόσμηση που σας παραπέμπεισε μια εποχή όπου κυριαρχούσαν τα μάλλινα υφαντά στον αργαλειό και οι φλοκάτες.

http://www.seli-karafolas.gr/

.........

Ξενώνας Σέλι - Μπαρμαρούσης. Με Καφέ - Εστιατόριο και Ενοικιαζόμενα Δωμάτια τριών κλειδιών (Α' τάξεως) στην πλατεία του Σελίου. Η παλαιότερη τουριστική επιχείρηση στο αρχαιότερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας. Απολαύστε ένα ζεστό οικογενειακό και φιλόξενο περιβάλλον. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με άριστη θέρμανση. Στο εστιατόριο – ψησταριά θα βρείτε σπιτική κουζίνα, ψησταριά τζάκι και δορυφορική TV. Τηλέφωνο 2331049204

Σε υψόμετρο 1470μ σε ένα από τα ψηλότερα κατοικήσιμα χωριά της Ελλάδας το πανέμορφο Σέλι (Κάτω Βέρμιο) σε απόσταση 975μ από το χ.κ Σελίου, 29χλμ από το χ.κ 3-5 Πηγάδια, 140χλμ από το χ.κ Βασιλίτσας μέσω Εγνατίας, 35χλμ από τη Βεργίνα και τους Μακεδονικούς θησαυρούς και 35χλμ από τη Μέκκα του Ποντιακού Ελληνισμού Παναγία Σουμελά, δημιουργήσαμε το 2008 το Αρχοτνικό Μποζίνη, ένα συγκρότημα με πολυτελή διαμερίσματα-σουίτες, που διατηρούν αναλλοίωτο το παραδοσιακό τους ύφος, συνδυάζοντας την ησυχία, την πολυτέλεια και την καθαριότητα.
..........
Το παραδοσιακό αρχοντικό Casa Pitoulia, βρίσκεται στο χωριό του Σελίου, στο όρος Βέρμιο, σε υψόμετρο 1400 μέτρων.
Βρίσκεται δυτικά της Βέροιας σε απόσταση 25 χιλιομέτρων, νοτιοδυτικά της Νάουσας σε απόσταση 15 χιλιομέτρων και δυτικά της Θεσσαλονίκης σε απόσταση 99 χιλιομέτρων.


..........
Ο ξενώνας Le Chalet στο Σέλι Βέροιας, βρίσκεται σε απόσταση μόλις δύο λεπτών από τις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου, στο δρόμο από το χωριό προς τις πίστες. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2007 προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον.
Αποτελείται από έξι ιδιαίτερα διακοσμημένα δωμάτια, το καθένα με το δικό του χαρακτήρα. Το cafe με το τζάκι του, προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης, έπειτα από μια δημιουργική ημέρα στο Βέρμιο και τη γύρω περιοχή.


www.le-chalet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: