Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Χαρούλα: Οι επίδοξοι "μονομάχοι" ας περιμένουν...

Συνέχεια στην αντιπαράθεση της με τον σύλλογο Ανθρώπινο Δυναμικό δίνει, για το θέμα της αξιοποίησης του παλαιού Δικαστικού Μεγάρου, η Δήμαρχος Βέροιας. Σε νέα της ανακοίνωση αναφέρει:
"Η αμετροέπεια που επιδεικνύουν ορισμένα πρόσωπα από το σωματείο Ανθρώπινο Δυναμικό που όπως όλα δείχνουν ανέλαβαν ρόλο εξωθεσμικής αντιπολίτευσης, φαίνεται ότι δεν έχει όρια μετά την ανταπάντηση που δόθηκε στον τοπικό τύπο εναντίον της Δημοτικής Αρχής.
Αφού πρώτοι κατασυκοφαντούν Δήμαρχο και Δημοτική Αρχή και χλευάζουν κάθε ενέργεια του Δήμου στην προσπάθεια του παλαιού Δικαστικού Μεγάρου, όταν λαμβάνουν τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουν εμφανίζονται στην κοινή γνώμη ως θιγμένοι και έτοιμοι για "μονομαχία" ανακαλύπτοντας "πεταμένα γάντια".


Αρνούνται – γιατί άραγε; - το κάλεσμα της Δημάρχου για συμμετοχή (με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουν) στην κοινή προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας και με αλαζονεία θέτουν τελεσίγραφα στη Δημοτική Αρχή, ωσάν να αισθάνονται υπεράνω όλων.
Εφόσον όμως οι απαντήσεις που δόθηκαν στον τοπικό τύπο με την ανακοίνωση του Δήμου δεν τους καλύπτουν, θα αναγκαστούν να περιμένουν λίγες ημέρες μέχρι την επιστροφή της Δημάρχου από το Στρασβούργο, όπου βρίσκεται επικεφαλής της αντιπροσωπίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας σε Διεθνές Συνέδριο, για να τους δεχθεί η ίδια στο γραφείο της για περαιτέρω εξηγήσεις που επιζητούν μετ επιτάσεως.
Ως τότε, ας αναλογιστούν οι επίδοξοι "μονομάχοι" αν θα διατηρήσουν το Ανθρώπινο Δυναμικό ως σωματείο κοινωφελών δράσεων ή θα συνεχίσουν την μετεξέλιξη του σε οργάνωση εξυπηρέτησης μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.
Η κοινωνία μας παρακολουθεί…  "

Δεν υπάρχουν σχόλια: