Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Σότσι 2014: Οι σικ και οι... κιτς στολές για την τελετή έναρξης


Σότσι 2014: Οι σικ και οι... κιτς στολές για την τελετή έναρξης

Μπορεί ευλόγα να σκέφτεστε ότι το λευκό θα να είναι το κυρίαρχο χρώμα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, αλλά οι φωτογραφίες, που διέρρευσαν από τις επίσημες στολές των εθνικών ομάδων, δείχνουν το αντίθετο!
Εκτός από την ευγενή άμιλλα, που θα επιδείξουν στις χιονισμένες πλαγιές και τα παγοδρόμια, οι αθλητές, όπως φαίνεται, συναγωνίζονται και για την ενδυματολογική υπεροχή, μέσα από μια σειρά από αλλόκοτες εμφανίσεις.
Μάλιστα, τα κοστούμια των εθνικών ομάδων έχουν δημιουργηθεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, από σχεδιαστές υψηλού προφίλ, οι οποίοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να αφήσουν το δικό τους ανεξίτηλο σημάδι στους Αγώνες.
Ακόμη και οι ίδιοι οι διοργανωτές έχουν βάλει τη δική τους πινελιά. Οι αθλήτριες θα φορούν δερμάτινα παλτά, με γούνινο τελείωμα στα εθνικά χρώματα της χώρας. Στην κόκκινη απόχρωσή τους, παραπέμπουν στον Άγιο Βασίλη (φωτ).

Ιδού η πασαρέλα της τελετής έναρξης και τα συμπεράσματα δικά σας.


Εθνική Αμερικής - Ότι να ναι , αρκεί να δείχνει macho



Μεξικό - Μαριάτσι, πιστοί στην παράδοση    



Νορβηγία – Πολύχρωμο σλάλομ στη μόδα, ιδανικό και για Γιουροβίζιον


Γαλλία: Η απόλυτη χειμερινή αθλητική κομψότητα


Καναδάς: Το κατάλληλο ρούχο, στην κατάλληλη περίπτωση 

 

Γερμανία: Εντάξει,οι Γερμανοί δεν φημίζονται και για την φινέτσα τους... 

 

Αρκετές από τις  αποστολές των αθλητών βρίσκονται σε στιλιστικό παραλήρημα. Ωστόσο, πολλοί εκτιμούν ότι οι εκκεντρικοί χρωματικοί συνδυασμοί καιη τρελή διάθεση στα ρούχα έχουν μιακρυφή σημασία: Πρόκειται  για μία σιωπηλή διαμαρτυρία για το νόμο κατά των ομοφυλοφίλων του Βλαντιμίρ Πούτιν, που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις διεθνώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: