Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Πύρρος Δήμας: Είμαι στη Βουλή για να μη φοβάται κανένας Έλληνας

Από το περιστατικό στη Βουλή

Έμαθα από μικρός να αντιμετωπίζω το φόβο και να μην του κρύβομαι - Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι υποκειμενική και ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ δεν ζυγίζεται, συνεχίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

"Γι' αυτό είμαι στη Βουλή, για να μη φοβάται κανένας Έλληνας και κανένα ελληνόπουλο" λέει στο προφίλ του στο Facebook, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πύρρος Δήμας.

Εξηγεί έτσι τη στάση του στο περιστατικό χθες στη Βουλή, όταν και παρενέβη εναντίον του χρυσαυγίτη Νίκου Μίχου που κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Πέτρου Τατσόπουλου.Όπως φαίνεται και από φωτογραφικά στιγμιότυπα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) από την επεισοδιακή συνεδρίαση της Ολομέλειας ο κ. Μίχος είχε έντονο διάλογο με τον κ. Τατσόπουλο όταν ο δεύτερος τους αποκάλεσε φασίστες.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής άρχισε να βρίζει χυδαία και κινήθηκε απειλητικά προς τα κεντρικά έδρανα όπου καθόταν ο ανεξάρτητος βουλευτής. Τότε σηκώθηκε ο κ. Δήμας και του είπε: "Κάνε πίσω τώρα! Μην τολμήσεις άλλο βήμα". Ο κ. Μίχος κοντοστάθηκε συνεχίζοντας να βρίζει εως ότου τον τραβήξει από το χέρι ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης.

"Έμαθα από μικρός να αντιμετωπίζω το φόβο και να μην του κρύβομαι", συνεχίζει ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών και καταλήγει: "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι υποκειμενική και ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ δεν ζυγίζεται".

Ολόκληρη η ανάρτηση του Πύρρου Δήμα:

"Δεν φοβάμαι κανέναν και καμία απειλή. Γι' αυτό είμαι στη Βουλή, για να μη φοβάται κανένας Έλληνας και κανένα ελληνόπουλο. Μεγάλωσα σ' ένα καθεστώς που ο φόβος καλλιεργούνταν συστηματικά. Έμαθα από μικρός να τον αντιμετωπίζω και να μην του κρύβομαι. Κι όσο για τη λάσπη από τους χρυσαυγίτες -που ήδη άρχισα να δέχομαι στο διαδίκτυο-, είναι για μένα παράσημα. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι υποκειμενική και ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ δεν ζυγίζεται. Καλό βράδυ...".1 σχόλιο:

zorz είπε...

Πρέπει να σκεφτούμε τι άνθρωποι ψηφίζουν σημαντικά νομοσχέδια για την χώρα μας. Πρέπει να σκεφτούμε ακόμα, πόσοι Πύροι υπάρχουν στη Βουλή μας...