Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ευχαριστήριο Ε.Χ.Κ.Σελίου


Πέρασε μια εβδομάδα με έντονα καιρικά φαινόμενα. Μία εβδομάδα με χιονοπτώσεις που ξεπέρασαν κατά πολύ το ένα μέτρο. Με χαμηλές θερμοκρασίες. Με αέρηδες. Με συνθήκες που με κόπο προσπαθούμε να θυμηθούμε πότε ξανά είχαν συμβεί.
Σε 24ώρη βάση εργαζόμενοι, μηχανήματα καταφέρανε να “ξεθάψουν” το Κέντρο. Σκαρφαλωμένοι σε παγωμένους πυλώνες, με αέρα χιλιομέτρων, εργαζόμενοι έδιναν τον αγώνα τους. Με φτυάρια προσπαθούσαν κόντρα στη φύση να τα καταφέρουν. Τα κατάφεραν.
Τελείωσε και το Κέντρο λειτουργεί στους κανονικούς του ρυθμούς πλέον.   
Μέσα από αυτήν μου επιστολή, ας μου επιτραπεί, θα ήθελα να ευχαριστήσω κατά κύριο λόγω τους οδηγούς των αποχιονιστικών που με βάρδιες ήταν στους δρόμους, τους χειριστές των μηχανημάτων που προσπαθούσαν να δαμάσουν το χιόνι , όλους τους εργαζόμενους του Κέντρου, τους συνεργάτες μας που ήταν πάντα δίπλα μας αυτές τις ώρες, τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης που βρίσκανε λύσεις, τον Δήμο της Βέροιας που ανοίγοντας την πλατεία και τους χώρους στάθμευσης του χωριού βοήθησαν στην ομαλή διέλευση προς το χιονοδρομικό, την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας που παραχωρώντας μηχάνημα ανοίξαμε τα πάρκινγκ του κέντρου, την Τροχαία της Βέροιας και τον Διοικητή της για την αμέριστη συνεργασία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας και τον Διοικητή της για το ενδιαφέρων και τις συμβουλές του, όλους όσους σεβάστηκαν την προσπάθεια μας.
Ακόμη κι αυτούς που δεν την σεβάστηκαν και κακόβουλα μας κατηγόρησαν.
Κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε. Κάναμε όσα μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά περισσότερα. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο δείχνοντας ότι όλοι μαζί, με συνεργασία, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. 

Στέργιος Ζυγουλιάνος
Πρόεδρος Ε.Δ.  Ε.Χ.Κ.Σελίου  

Δεν υπάρχουν σχόλια: