Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις έπεσαν σήμερα Παρασκευή οι υπογραφές για το χιονοδρομικό των 3 Πηγαδιών


Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις (έχουν περάσει 15 μέρες από τον διαγωνισμό που είχε έναν και μοναδικό πλειοδότη) έπεσαν σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι, οι υπογραφές μεταξύ του  εκπροσώπου της πρώην ΤΑΒ τουδήμου Νάουσας κ. Αντώνη Μπουρδάνου  και του Βεροιέα εκπροσώπου της "Αναπτυξιακής χιονοδρομικού 3 Πηγαδιών". 
Ελπίζουμε στο σύντομο διάστημα που απομένει για τις γιορτές τα πάντα να δουλέψουν ταχύρυθμα, ώστε να επωφεληθεί και το χιονοδρομικό των 3 Πηγαδιών, αλλά και όλοι οι επιχειρηματίες της περιοχής και της Νάουσας από το τουριστικό ρεύμα που θα υπάρξει. 
Ήδη απόλυτα θετικά είναι τα μηνύματα της λειτουργίας του "Δάσους των Χριστουγέννων". Όπως μας είπε (θα δείτε σχετικό video σε επόμενη ανάρτηση μας) ο υπεύθυνος του εγχειρήματος κ. Φώτης Μιχόπουλος το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο και τα τηλεφωνήματα είναι από όλη την Ελλάδα!!! Ήδη το ξενοδοχείο "Βέρμιον" έχει κλείσει το μεγαλύτερο μέρος των δωματίων του για τη γιορτινή περίοδο. 
Ας ελπίσουμε ότι θα βοηθήσει και ο καιρός, ώστε το τοπίο μεν να ντυθεί λευκό, αλλά οι εισπράξεις των επαγγελματιών να κτυπήσουν...κόκκινο ( ανοδικά εννοείται!!).

Δεν υπάρχουν σχόλια: