Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα "καμπάνα" στον ΠΑΟΚ

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει φέτος με τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, αλλά ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς κόσμο και στο επόμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ.
Η απόφαση ελήφθη από την ΟΥΕΦΑ, ανακοινώθηκε από το επίσημο σάιτ και αμέσως μετά ανακοινώθηκε από τον επίσημο ΠΑΟΚ. Η νέα καμπάνα στον ΠΑΟΚ προκαλεί κλυδωνισμούς ενώ σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και η ανακοίνωση της τιμωρίας για τον Στέφενς. Ο οποίος συνολικά θα μείνει εκτός πάγκων για τρείς αγώνες στην Ευρώπη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για την παρουσία 40 υπεράριθμων θεατών στις εξέδρες της Τούμπας στην, επίσης κεκλεισμένων των θυρών, αναμέτρηση με τη Σάλκε για τα play off του champions league. Ο ΠΑΟΚ θα ασκήσει έφεση για την αυστηρή απόφαση της UEFA.
Στις εξέδρες για λογαριασμό της γηπεδούχου τιμωρημένης ομάδας, βάσει των κανονισμών, πρέπει να βρίσκονται μόνο 75 άτομα συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα διαπιστώθηκε πως στο γήπεδο υπήρχαν επιπλέον 40 θεατές, κάποιοι εκ των οποίων είχαν προμηθευτεί εισιτήρια από τους φίλους της Σάλκε, προσκλήσεις της UEFA προς χορηγούς και διαπιστεύσεις από τα τηλεοπτικά δίκτυα που είχαν τα δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα.
Επίσης, στον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος αποβλήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Σάλκε, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών και ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα εκτίσει το υπόλοιπο της τιμωρίας του στα ματς με Αλκμααρ και Μακάμπι Χάιφα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: