Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Χρ. Τζουβάρας: "Στόχος μας η σταθερή πορεία"

Ο προπονητής του Ζαφειράκη Νάουσας Χρήστος Τζουβάρας αναφερόμενος στην πορεία του Ζαφειράκη μετά και την 10η αγωνιστική τόνισε:
"Το μυστικό του Ζαφειράκη κρύβεται στα τμήματα υποδομής. Η ομάδα αυτή έχει πάρει πρωτάθλημα στους παίδες στα μίνι και στους παμπαίδες και φέτος ήταν τρίτη στους παίδες. Έχουμε δημιουργήσει μια σχολή και είμαστε αποφασισμένοι να δίνουμε ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά όλο και περισσότερες.
Μέχρι τώρα έχουμε μια σταθερή πορεία έχοντας χάσει από το Κιλκίς και από τον Φίλιππο ενώ χάσαμε και από τον Δούκα με ένα γκολ και φέραμε ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε καλή συγκομιδή.
Στόχος μας είναι να κρατήσουμε μια σταθερή πορεία. Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ θα έχουμε δυο απουσίες του Τάσου Πρωτογέρη και του Θωμά Χριστοδουλίδη του πρώτου λόγω τιμωρίας και του δεύτερου διότι είδε κόκκινη κάρτα στο τελευταίο παιχνίδι. Πιο εύκολο ρόλο έχει η ΑΕΚ λόγω έδρας . Εμείς όμως θα παλέψουμε.
Στη Νάουσα ο κόσμος της πόλης είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Επίσης έχουμε τη συμπαράσταση του ραδιοφώνου και των εφημερίδων. Το γήπεδο γεμίζει σε όλα τα παιχνίδια και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχε καταργηθεί το αδιαχώρητο.
Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και έχει πολλές ανατροπές.
Εμείς στηρίζουμε τα πάντα στην ομαδικότητα. Οι ξένοι που πήραμε ήταν αξιόλογοι. Όλες οι μεταγραφές που κάναμε δέσανε με την ομάδα. Υπάρχει καλό κλίμα που θέλουμε να το διαφυλάξουμε Η διοίκηση συμπαρίσταται με την καρδιά της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: