Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Χριστουγέννα στο καθήκον

Στο Βέρμιο έκαναν Χριστούγεννα τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας λόγω βλάβης.
Από την παραμονή των Χριστουγέννων αλλά και ανήμερα, τέσσερις υπάλληλοι εργάζονταν στο βουνό για να αποκαταστήσουν τη βλάβη που παρουσιάστηκε στο δίκτυο ύδρευσης του δημοτικού διαμερίσματος Κουμαριάς.
Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα παρουσιάστηκαν ορισμένα προβλήματα στην υδροδότηση του δημοτικού διαμερίσματος.
Τα προβλήματα προέκυψαν έπειτα από τις έντονες βροχοπτώσεις που επικράτησαν στον ορεινό όγκο του Βερμίου τις ημέρες αυτές, με αποτέλεσμα φερτά υλικά να βουλώσουν ορισμένα από τα φρεάτια που βρίσκονται κατά μήκος του αγωγού του νερού.
Η πρόσβαση στα φρεάτια ήταν ιδιαίτερα δύσκολη εάν αναλογισθούμε το ιδιαίτερο ανάγλυφο του εδάφους και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.
Τα συνεργεία της Επιχείρησης με δύο τετρακίνητα αυτοκίνητα και τη βοήθεια ενός ιδιώτη από την Κουμαριά (ο οποίος γνώριζε την περιοχή), κατάφεραν το απόγευμα των Χριστουγέννων να αποκαταστήσουν τη βλάβη ευτυχώς χωρίς να διαταράξουν την ομαλή υδροδότηση του δημοτικού διαμερίσματος.
Αλλά και συνεργείο της Δ.Ε.Η. τις ημέρες των Χριστουγέννων, ανταποκρίθηκε αμέσως για την αποκατάσταση της βλάβης στην πλατεία του χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: