Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Πανέτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του το Σέλι...


"Δώρο Θεού" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χιονόπτωση των τελευταίων ημερών για το Σέλι. Παρά τους φόβους για προβλήματα, μετά την παραίτηση των μελών της διούκησης, όλα πήγαν καλά. Ο αποχιονισμός ήταν άμεσος και το Κέντρο λειτούργησε άμεσα.
Η διοίκηση Γιοβανόπουλου. παρότι έθεσε την παραίτηση της στη διάθεση της νέας κυβέρνησης, στις κρίσιμες αυτές ημέρες δήλωσε παρούσα και έφερε εις πέρας όλα όσα απαιτούνταν για να λειτουργήσει το Χιονοδρομικό "Ήμασταν σε πλήρη ετοιμότητα. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα, σε σχέση με άλλα Χιονοδρομικά, και το Σέλι λειτούργησε κανονικά".
Σε ερώτηση μας για τους φόβους που είχαν διατυπωθεί μετά την παραίτηση της διοίκησης ο κ. Γιοβανόπουλος ξεκαθάρισε: "Εμείς δεν αρνηθήκαμε το δικαίωμα της υπογραφής. Απλά θέσαμε την παραίτηση μας στην διάθεση της νέας κυβέρνησης για να την διευκολύνουμε Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Οι προσλήψεις εποχικών έγιναν και όπως διαπιστώσατε ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη χειμερινή σεζόν χωρίς προβλήματα".
Ένα από τα πλεονεκτήματα της φετινής χρονιάς, εκτός από την εύκολη πρόσβαση από την Εγνατία, είναι και το πάρκινγκ που επιτέλους ολοκληρώθηκε "Είναι μοναδικό προνόμιο για τους χιονοδρόμους να έχουν χώρο στάθμευσης για τα αυτοκίνητα τους, στα 200 μέτρα από την καρέκλα. Φαινόμενα με χιονοδρόμους να βγαίνουν από τα αυτοκίνητα τους μέσα στη λάσπη αλλά και τις ουρές αυτοκινήτων έως το χωριό αποτελούν παρελθόν στο Σέλι" δήλωσε ο κ. Γιοβανόπουλος σχολιάζοντας τη νέα πραγματικότητα που δημιουργεί το νέο πάρκινγκ των 800 περίπου θέσεων, στο οποίο υπάρχει πρόβλεψη και για 30 λεωφορεία.
Όσον αφορά την επόμενη προτεραιότητα του Σελίου, είναι η διασφάλιση των 3 εκατομμυρίων που υποσχέθηκε η προηγούμενη κυβέρνηση για την τεχνική χιόνωση και μια σειρά παρεμβάσεων. Σύμφωνα με το κ. Γιοβανόπουλο, υπήρξε ενημέρωση της νέας κυβέρνησης, η οποία αντιμετωπίζει θετικά το θέμα.
.....
εφημερίδα "Βέροια", 16 Δεκεμβρίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: