Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Δολιοφθορά σε εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΒ στο Σέλι

Μήνυση κατ' αγνώστων για ζημιά σε δημοτική περιουσία, κατέθεσαν σήμερα Δευτέρα 25/11/13 η ΔΕΥΑΒ και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Βερμίου κ. Παναγιώτης Πιτούλιας, μετά την εξακρίβωση δολιοφθοράς στο αντλιοστάσιο και στις δεξαμενές της Τ.Κ. Κάτω Βερμίου.

deyab doliofthora
Συγκεκριμένα άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια μετάδοσης δεδομένων του συστήματος τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού, σύστημα που χρησιμοποιείται για τον ασύρματο έλεγχο τόσο του αντλιοστασίου όσο και των δεξαμενών και της παροχής νερού στην Κοινότητα.


Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας είναι, για το διάστημα της μιας εβδομάδας (καιρού επιτρέποντος) μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές, οι υψηλές περιοχές του χωριού να αντιμετωπίσουν πρόβλημα υδροδότησης, το οποίο σταδιακά αναμένεται να επεκταθεί και στις χαμηλότερες περιοχές.


"Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΒ καταδικάζουν απερίφραστα αυτές τις εγκληματικές ενέργειες που σαν αποτέλεσμα έχουν να παρεμποδιστεί η ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΒ οι υπηρεσίες και τα κοινής ωφέλειας έργα της.

Όποιοι και αν είναι οι δράστες θα πρέπει να ξέρουν ότι με τις ενέργειές τους στρέφονται εναντίον της δημοτικής περιουσίας και των πολιτών και καλούμε τους πολίτες να προστατέψουν την δημοτική περιουσία, την περιουσία τους, και να καταγγείλουν οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην έρευνα της αστυνομίας.

Η ΔΕΥΑΒ θα λάβει τα απαραίτητα επιπλέον μέτρα ασφάλειας για την προστασία των εγκαταστάσεών της" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: