Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

"Το μυστικό της κυρίας Έλεν" στη φετινή κεντρική εκδήλωση του ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας

Σε δύο μέρη θα χωριστεί η φετινή κεντρική εκδήλωση του Κέντρου Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες Δ. Βέροιας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013, στις 8 μ.μ., στο Χώρο Τεχνών Βέροιας.

Στο πρώτο μέρος, η γνωστή ηθοποιός, σεναριογράφος και στιχουργός Ελένη Ζιώγα θα παίξει την παράσταση η οποία ανεβαίνει αυτή την περίοδο στην Αθήνα, με τίτλο "Το μυστικό της κυρίας Έλεν", σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Κάλμπαρη.

Πρόκειται για έναν μονόλογο της Ελένης Ζιώγα (τρεις γενιές σε ένα... μονόλογο), βασισμένο στο μυθιστόρημα του πατέρα της, θεατρικού συγγραφέα, Βασίλη Ζιώγα "Όπως τα κούρντισες Θέ' μου", η μουσική είναι της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, τα σκηνικά - κουστούμια του Κωνσταντίνου Ζαμάνη, φωτισμοί της Στέλλας Κάλτσου, βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης, ενώ εμφανίζεται και η Μυρτώ Καρέκου.


Στο δεύτερο μέρος, θα γίνει μουσικό αφιέρωμα στην Ελένη Ζιώγα, με τη συμμετοχή του φωνητικού - ορχηστρικού συνόλου "Μονόγραμμα" (συμμετέχουν πάνω από 20 γυναικείες φωνές σε τετραφωνία και μαθητές του δημοτικού ωδείου Βέροιας), υπό την διεύθυνση του μαέστρου Πέτρου Ρίστα.
Επίσης, η Ελένη Αναγνώστου έχει αναλάβει την μουσική διδασκαλία του Κέντρου Μέριμνας, ο Γιώργος Μπελίρης θα τραγουδήσει και η Μελίνα Παπαδοπούλου ανέλαβε τις χορογραφίες του Κέντρου.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει συμβολικό εισιτήριο αξίας 8 ευρώ, για τις ανάγκες του ΚΕΜΑΕΔ. 
Προπώληση θα γίνεται και από τον Χώρο Τεχνών και από το ΚΕΜΑΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: