Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Διαζύγιο Σφακιανάκη - Βανδή

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΔΕΝ θα δούμε Βανδή - Σφακιανάκη μαζί - Η ανακοίνωση της τραγουδίστριαςΟι φήμες για ναυάγιο στη συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με τον Νότη Σφακιανάκη επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά. Η ίδια η Δέσποινα με ανακοίνωσή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το σχήμα λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα και ο λόγος είναι οι δηλώσεις του Νότη για τη Χρυσή Αυγή. Διαβάστε τι έγραψε:


"Τον Νότη τον συνάντησα για πρώτη φορά πριν 16 χρόνια. Από τότε κατάλαβα πως ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερος, όπως και αν ακούγεται και μεταφράζεται αυτό, ξεχωριστός ως καλλιτέχνης και με συνέπεια ωστόσο ως προς και τα δύο, όλον αυτό τον καιρό.
Ακραίος και ανατρεπτικός σε αξίες και πιστεύω. Δικαίωμα του κάθε ελεύθερου ανθρώπου σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, να λέει τη γνώμη του και να την υποστηρίζει.
Διαφωνούσα κατά καιρούς σε πολλά από αυτά που έλεγε, άλλοτε συμφωνούσα, όσο εξτρεμιστικά και αν εκφραζόταν (Νότης είναι αυτός). Παρά την διαφορετική άποψη που έχουμε γενικότερα στις σχέσεις, στην ζωή και τη δημοκρατία, θεωρούσα ότι καλλιτεχνικά θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε σε μια μουσική σκηνή.
Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη.
Και κάτι τελευταίο...
Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες...
Αυτό.
"

Δεν υπάρχουν σχόλια: