Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Μεγάλη γκάφα στα social media του ΠΑΣΟΚ: Το post που άναψε φωτιές


Μία... αδέσποτη ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ στο Facebook, στην οποία γινόταν λόγος για “τάγματα εφόδου” που φώναζαν συνθήματα κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου κατά τη χθεσινή εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου στο Ζάππειο, έχει προκαλέσει αναστάτωση στη Χαριλάου Τρικούπη.

Οι χρήστες του Facebook που ακολουθούν τη σελίδα του ΠΑΣΟΚ είδαν έκπληκτοι στη σελίδα του κόμματος να αναγράφεται το εξής σχόλιο:



Η ανάρτηση... εξαφανίστηκε λίγο αργότερα, όμως το κακό είχε ήδη γίνει, κι έτσι το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Δεληγκάρης ανέλαβε σήμερα, με μία ανάρτηση και πάλι από το λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ (αλλά αυτή τη φορά με την υπογραφή του) την ευθύνη για την επίμαχη ανάρτηση, εξηγώντας πως εξέφραζε την προσωπική του άποψη, και εκ παραδρομής δημοσιεύθηκε στη σελίδα του ΠΑΣΟΚ.



Σε σχετική ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

"Αποδοκιμάζουμε τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση του επίσημου facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο.

Πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ. 

Η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: