Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Κυριακή 8 ΜαίουΗ Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Ημαθίας, οι επιστημονικοί φορείς, οι αγρότες, οι έμποροι και οι υπάλληλοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί που συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, αποφάσισαν την συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 8 Μαίου στην πλατεία Δημαρχείου στις 10 και μισή, διαμαρτυρόμενοι στην αναλγησία της κυβέρνησης και την εμμονή της για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και ειδικότερα για τον τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών, που επιβάλλεται στην ουσία με τη μορφή κεφαλικού φόρου και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο λουκέτο τα γραφεία και τις επιχειρήσεις τους.

Συνεχίζουμε, μάλιστα, και την αποχή από την άσκηση των επαγγελματικών μας δραστηριοτήτων, ως μορφή συμβολικής - αλλά και ουσιαστικής - αντίδρασης. 

Επιπλέον, καλούμε όλους τους βουλευτές επιστήμονες, που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο, να δώσουν εξηγήσεις στους συναδέλφους τους για το πως θεωρούν ότι μπορεί ο ελεύθερος επαγγελματίας να επιβιώσει με το νέο αυτό σύστημα.


Ο Αγώνας συνεχίζεται….

Δεν υπάρχουν σχόλια: