Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Φεστιβάλ Ροδάκινου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Εργαστήρια για παιδιάΗ Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας σε συνεργασία με τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας (ΤΟΒ), συμμετέχει στο 1ο Φεστιβάλ Ροδάκινου. Με εκπαιδευτικά εργαστήρια για μικρά παιδιά με θέμα την παραγωγή, τη διατροφική αξία και την εμφάνιση του ροδάκινου στην τέχνη, με εικαστικές δημιουργίες και πάρτι στον κήπο της Βιβλιοθήκης. Σας περιμένουμε!!
Εγγραφές από Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Σάββατο 28 Μαΐου, 10.00-11.30 το πρωί
«Η διαχρονική αξία του ροδάκινου στην τέχνη, στη διατροφή και στη ζωή μας».
Μαθαίνουμε τα οφέλη των φρούτων και κυρίως του ροδάκινου στην υγεία μας. Από τους κλασικούς χρόνους μέχρι σήμερα εμπνεόμαστε από αριστοτέχνες  διαχρονικούς καλλιτέχνες και φτιάχνουμε τις δικές μας εικαστικές δημιουργίες με θέμα το ροδάκινο. Θα λερωθούμε, θα φανταστούμε και τελικά θα δημιουργήσουμε το δικό μας μοναδικό έργο. Με τη ζωγράφο-διακοσμήτρια Βασιλική Σιδηροπούλου-Καραμήτσου. Για παιδιά 7-12 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.
Σάββατο 28 Μαΐου, 11.30-12.30 το πρωί
«Peach party στην αυλή!!!». Ελάτε να γνωρίσουμε, να μυρίσουμε και να γευτούμε το φρούτο του καλοκαιριού και να φτιάξουμε υπέροχες φρουτοσαλάτες. Για παιδιά 6-12 ετών. Με προεγγραφή. Στον κήπο της Βιβλιοθήκης μας.
Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος.
Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας,
Έλλης 8 ή στο τηλ. 2331024494, www.libver.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: