Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Συνάντηση Ακαδημιών Ολυμπιακού - Νηρέα


Αξέχαστη θα μείνει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Νηρέα η εκδρομή που πραγματοποίησαν το διήμερο 27 και 28 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Σκοπός της επίσκεψης των τμημάτων της σχολής ποδοσφαίρου Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ – A.C. MILAN στην πρωτεύουσα ήταν να αγωνισθούν εναντίον των αντίστοιχων Ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς. Οι εκδρομείς ξεκίνησαν τα χαράματα του Σαββάτου στις 06:25 από τη Βέροια και επέστρεψαν στη βάση τους στις 04:00 το πρωί της Δευτέρας έχοντας γεμίσει ένα σαββατοκύριακο με πλούσιες ποδοσφαιρικές εμπειρίες, είτε αγωνιζόμενοι, είτε παρακολουθώντας ζωντανά αγώνες της SUPER LEAQUE.
Η αποστολή της ομάδας αποτελούμενη από 92 άτομα ( 2 λεωφορεία), αθλητές και γονείς των τμημάτων junior, προπαιδικού και παιδικού, έφθασαν στην Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου και κατέλυσαν στο ξενοδοχείο «POLIS GRAND HOTEL». Στις 5:30 το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε επίσκεψη στη boutique του Ολυμπιακού στο Στάδιο Καραϊσκάκη και αμέσως μετά ξενάγηση στο μουσείο της ιστορίας του πειραϊκού συλλόγου. Αργότερα, εκμεταλλεύτηκαν τον άφθονο ελεύθερο, επισκέφτηκαν το ΟΑΚΑ και παρακολουθήσαν τον αγώνα Α.Ε.Κ.- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.
Το πρωί της Κυριακής οι ομάδες του ΝΗΡΕΑ αγωνίστηκαν διαδοχικά από τις 9:15 στο Αθλητικό Κέντρο «Γαλαξίας» στο Νταμάρι του Περιστερίου. Το τμήμα Junior του κ. Νίκου Γκόγκου αγωνίστηκε πρώτο και ηττήθηκε με 3-0 , σαφώς επηρεασμένο από την μεγάλη ταλαιπωρία που πέρασε μέχρι να εντοπιστεί το γήπεδο των συναντήσεων. Χαρακτηριστικό είναι ότι ξεκίνησαν τον αγώνα χωρίς να γίνει καν ζέσταμα λόγω της πίεσης χρόνου που υπήρχε. Η σύνθεση της ομάδας ήταν η εξής: ( 1ο ημίχρονο) Τσιμόπουλος, Γιαννακίδης, Μουρατίδης, Πατσιαβούρας, Ιωάννου, Βύζας, Παπακων/νου, Κουρπέτης, Κοκκαλιάρης, (2ο ημίχρονο) Τσιμόπουλος, Χερίδης, Κατσιγιαννόπουλος, Στυλίδης, Πραματάρωφ, Μπούγκαρτσιτς, Φιλιππίδης, Ντουμάνης, Τσιότρας.
Ακολούθησε ο αγώνας της προ-παιδικής ομάδας την οποία προπονεί ο τεχνικός υπεύθυνος της σχολής ποδοσφαίρου κ. Γιάννης Κερλίδης. Η ομάδα μας έχασε τον αγώνα με 6-0 πραγματοποιώντας φιλότιμη προσπάθεια. Η σύνθεση της ομάδας ήταν η εξής: Τσαχουρίδης, Λούρης, Δημούλτσης, Χαλβατζής, Παγώνης, Νικόπουλος, Ράδης, Παπακων/νου Χρ., Τσιούχας, Παπακων/νου Δημ., Μπογδαμπεϊδης, Παπαδίκης, Λυκοστράτης, Παναγιωτίδης, Τσιόμπρας, Θυμιόπουλος και Σαφαρίκας.Τελευταία αγωνίστηκε η παιδική ομάδα του ΝΗΡΕΑ αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη των γηπεδούχων, μια ομάδα κυριολεκτικά κόσμημα, αφού οι αθλητές είναι επιλεγμένοι μέσα από εκατοντάδες συνομήλικων τους του δικτύου των ακαδημιών του Ολυμπιακού. Το τελικό σκόρ ήταν 9-0 και οι εμπειρίες που αποκτήθηκαν από αυτή τη συνάντηση πολλές. Η σύνθεση της ομάδας στο αγώνα αυτό ήταν: Αργυρόπουλος, Παυλίδης, Αναστασιάδης, Στριμπίνος, Κικίδης, Μαυρίδης, Τζιαμπάσης, Ζυγουλιάνος, Πιστιώλας, Φωτιάδης Ρ., Πινακούδης.
Μετά το τέλος των συναντήσεων όλη η αποστολή κατέβηκε στη παραλία του Πειραιά για φαγητό. Στις 3:30 το απόγευμα έγινε η άφιξη των λεωφορείων στο στάδιο « Γ. Καραϊσκάκης» , όπου και όλη η αποστολή φιλοξενήθηκε για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο Αθηνών.
Στις 7:00 το απόγευμα η αποστολή αναχώρησε από την Αθήνα γεμάτη εμπειρίες και παραστάσεις ποδοσφαιρικές. Η επιστροφη στις 4:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας άφησε τους συμμετέχοντες γεμάτους αναμνήσεις.
Η διοίκηση του Α.Σ.ΝΗΡΕΑΣ ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην εκδρομή αυτή και υπόσχεται στους νεαρούς αθλητές και άλλες ακόμη μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές εμπειρίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: