Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΑΒΑΤΟΝ και "η ώρα της γης"


To ABATON wine restaurant συμμετέχει με ενθουσιασμό στην ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. Όλοι, από κάθε μεριά του πλανήτη πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά.
...Σάββατο 27 Μαρτίου 2010...
ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ...ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΔΕΙΠΝΟ υπό το φως των κεριών ΜΟΝΟ!!!
Τα μέλη του ABATON wine restaurant αποδεικνύουμε την αγάπη μας στην φύση και δηλώνουμε εδώ την συμμετοχή μας για την Ώρα της Γης!!!
Δηλώστε το όνομά σας στα δεξιά της σελίδας και ας δείξουμε έμπρακτα την ανησυχία μας!Ας δώσουμε όλοι μια ανάσα στην Γη μας που το έχει τόσο ανάγκη!Όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!
Το ΑΒΑΤΟΝ wine restaurant
Σοφού & Δημοσθένους Βέροια Τηλ. 2331063635

Σε ένα αναπαλαιωμένο επιβλητικό κτήριο με αυλή στεγάζεται το wine restaurant Άβατον, μοναδικό στο είδος του. Το Άβατον γεννήθηκε από την επιθυμία για την ύπαρξη στη πόλη της Βέροιας ενός εστιατορίου με αισθητική και κομψότητα, όπου η γαστρονομία θα είναι προσιτή στις γευστικές συνήθειες και μνήμες του Έλληνα, μπολιασμένη ταυτόχρονα με δημιουργική φαντασία και την τόλμη στη χρήση των υλικών. Η χρήση αποκλειστικά ολόφρεσκων τοπικών προϊόντων, το έξοχο χωρίς υπερβολές σέρβις και η εμπνευσμένη ατμόσφαιρα σε έναν φιλόξενο σύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής, συμπληρώνουν ιδανικά την εξαιρετική γευστική εμπειρία.

Ένα δημιουργικό μενού με υπέροχες σούπες, σαλάτες, χορταστικά πιάτα και γλυκά που κολάζουν. Δοκιμάστε καταπληκτικά ριζότο, σαλάτες ενώ για κυρίως τα φιλέτα του Άβατον είναι μοναδικά. Η κάβα του Άβατον περιλαμβάνει πάνω από 140 ελληνικές ετικέτες εκπροσωπώντας επάξια την πολυπλοκότητα και την ποικιλία του ελληνικού αμπελώνα. Μικρά οινοποιεία αλλά και κάποια από τα γνωστότερα και πολυβραβευμένα κρασιά της Ελλάδας αποτελούν ιδανικές επιλογές για να συνοδέψουν το γεύμα ή το δείπνο στο Άβατον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: