Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Συνέδριο της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος.. στη Βέροια


Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το 10° Διεθνές Συνέδριο της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος και ταυτόχρονα το 8° Ελλαδοκυπριακό Αθλητιατρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Βέροιας στις 19 με 21 Μαρτίου του 2010.
Θεωρούμε ότι η επιλογή της πόλης της Βέροιας για να φιλοξενήσει το καθιερωμένο συνέδριο μας είναι ιδανική επειδή μπορεί και συνδυάζει την μεγάλη αθλητική της ιστορία με την τεράστια πολιτιστική της κληρονομιά.
Πολυάριθμοι ναοί και Βυζαντινά μοναστήρια, το Αρχαιολογικό και Βυζαντινό μουσείο, η Μπαρμπούτα και σε κοντινή απόσταση η Βεργίνα, αποτελούν σημαντικό πόλο έλξης. Αθλητικοί χώροι, τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και στα Τρία Πέντε Πηγάδια όπως και το άλσος του Αγίου Νικολάου της Νάουσας είναι προορισμοί που θα δικαιώσουν τον κάθε επισκέπτη.
Η θεματολογία του συνεδρίου θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλου του φάσματος των αθλητικών επιστημών όπου Έλληνες και Ξένοι προσκεκλημένοι επιστήμονες με τις τοποθετήσεις τους, θα προσπαθήσουν να καταθέσουν τα νεότερα δεδομένα στην Αθλητιατρική και από την άλλη να προκαλέσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους συνέδρους.
Διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, αντιπαραθέσεις, παρουσιάσεις ενδιαφερόντων περιπτώσεων, ελεύθερες ανακοινώσεις, επιστημονικά δορυφορικά συμπόσια και εφαρμοσμένα φροντιστήρια συνθέτουν ένα πλούσιο επιστημονικά τριήμερο.
Φυσικά η ενεργή συμμετοχή σας είναι το κλειδί της επιτυχίας του συνεδρίου. Με την πεποίθηση ότι η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για μια υψηλού επιπέδου οργάνωση του συνεδρίου, ευελπιστούμε στην ουσιαστική παρουσία σας και σας ευχόμαστε καλή αντάμωση στη Βέροια τον Μάρτιο του 2010.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Οργανωτική επιτροπή

Ο Πρόεδρος Ο Γ . Γραμματέας
Ιωάννης Τερζίδης Κωνσταντίνος Νάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: