Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Διαγωνισμός για το εστιατορίο του Ε.Χ.Κ. Σελίου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΕΘΝΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΛΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ
Μητροπόλεως 20Α Βέροια
Τηλέφωνο/FAX 23310-26237

Βέροια 7 Δεκεμβρίου 2011                                          Αρ.Πρωτ. 397/2011


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ


Η Επιτροπή Διοικήσεως του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου διακηρύσσει ότι εκτίθενται σε κλειστό πλειοδοτικό διαγωνισμό που θα γίνει στα γραφεία του Διοικητηρίου του Ε.Χ.Κ.Σελίου, στο Σέλι Βέροιας, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 12:00π.μ. (πέρας παράδοσης προσφορών) ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού του Ε.Χ.Κ.Σελίου, η διακριτή και κεχωρισμένη εκμίσθωση που αφορά το κτίριο Εστιατόριο-Μπαρ με όλους τους εσωτερικούς χώρους που περιλαμβάνει, ήτοι, κουζίνα, αίθουσα εστιατορίου, αποθήκες, χώρους υγιεινής, ιδιοκτησίας και εκμετάλλευσης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, με τους παρακάτω όρους της υπ' αριθμ. 1/2011 Διακήρυξης, που εγκρίθηκαν με το υπ' αριθμ. 1/7-12-2011 Πρακτικό Επιτροπής Διοικήσεως του Ε.Χ.Κ. Σελίου για τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση από τα γραφεία μας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.




Η μίσθωση αφορά το κτίριο Εστιατόριο-Μπαρ με όλους τους  εσωτερικούς χώρους που περιλαμβάνει, ήτοι κουζίνα, αίθουσα εστιατορίου, αποθήκες, χώρους υγιεινής, ιδιοκτησίας και εκμετάλλευσης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, συνολικού εμβαδού περίπου 320τ.μ. .

Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των οκτακοσίων ευρώ (800€)

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται πενταετής.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στο διαγωνισμό πρέπει να καταθέσει στην Επιτροπή του Διαγωνισμού, ως εγγύηση, γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή ανεγνωρισμένης Τράπεζας ποσού οκτακοσίων ευρώ (800€). Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αποβεί άγονος θα επαναληφθεί την  Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 12.00 π.μ. στον ίδιο τόπο και με τους ίδιους όρους.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, με Ελληνική υπηκοότητα ή με δραστηριότητα στην Ελλάδα ανάλογη με τη διακηρυσσόμενη, εκτός εκείνων οι οποίοι έχουν εκπέσει  του δικαιώματος βάσει προηγούμενης μίσθωσης  και των οικείων τους.

 Τα δικαιολογητικά συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι:
1. Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή ισχύοντος καταστατικού.
2. Έγγραφη αίτηση με πλήρη στοιχεία για τη συμμετοχή του ενδιαφερόμενου στο διαγωνισμό (χορηγείται από την επιτροπή του διαγωνισμού).
3. Έγγραφη προσφορά για το ετήσιο μίσθωμα, τοποθετημένη σε αδιαφανή φάκελο, καθαρογραμμένη χωρίς αιρέσεις ή αοριστίες, χωρίς ελλείψεις ή ανακρίβειες, χωρίς ξέσματα ή σβησίματα, χωρίς προσθήκες ή διορθώσεις (χορηγείται από την επιτροπή του διαγωνισμού).
4. Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 Ν. 1599/86, (χορηγείται από την επιτροπή του διαγωνισμού) στην οποία θα δηλώνονται:
αα) Ότι δεν συντρέχει στο πρόσωπο του κώλυμα συμμετοχής στο διαγωνισμό,
ββ) Ότι αποδέχεται πλήρως και ανεπιφυλάκτως τους όρους της διακήρυξης.
5. Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας εν ισχύ.
6. Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας εν ισχύ.
7. Πιστοποιητικό του Πρωτοδικείου ότι δεν τελεί υπό πτώχευση, δικαστική απαγόρευση, εκκαθάριση, αναγκαστική διαχείριση, ή πτωχευτικό συμβιβασμό, εκδόσεως το αργότερο τριών (3) μηνών προ του διαγωνισμού.
8. Πιστοποιητικό σπουδών που θα αποδεικνύει την γνώση του αντικειμένου εστίασης από σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων ή συναφή τίτλο σπουδών με την προσφορά ειδών εστίασης. Άλλως ισόκυρα αποδεκτή, αποδεδειγμένη από φορολογικά έγγραφα τουλάχιστον τριετής (3 έτη) εμπειρία κατά την τελευταία δεκαετία (10 έτη) με αντίστοιχη προϋπηρεσία στο χώρο της προσφοράς φαγητών ή γλυκών ή εδεσμάτων και πάντως τροφίμων από λειτουργία καταστήματος εστίασης ή κυλικείου (όχι καφετέριας ή αναψυκτηρίου η καφενείου). Καθίσταται σαφές ότι ουδόλως νοείται ως προϋπηρεσία η εργασία του σερβιτόρου, ή η ανασφάλιστη ενασχόληση που δεν θα αποδεικνύεται από δημόσια έγγραφα, οπότε στις περιπτώσεις αυτές ο συμμετέχων αποκλείεται του διαγωνισμού.
9. Την έγγραφη εγγύηση ως ανωτέρω.


    Όσοι επιθυμούν να πληροφορηθούν τους λεπτομερείς όρους της διακήρυξης του διαγωνισμού και τα λοιπά χορηγούμενα έντυπα, μπορούν από σήμερα να τους παραλάβουν από τα γραφεία μας αντί 10€ έκαστο φύλλο διακήρυξης.

Για το Ε.Χ.Κ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γεν. Γραμματέας

Στέργιος Ζυγουλιάνος                                     Αραμπατζή Δέσποινα


Δεν υπάρχουν σχόλια: