Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ακόμη μία νίκη για την ΑΕΠ

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, η ΑΕ Ποντίων κέρδισε το πρωί της Κυριακής στην Ραχιά τα Μονόσπιτα, με 3-0, συνεχίζοντας την ξέφρενη κούρσα της προς την Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας…

Ο αγώνας

Οι «κιτρινομπλέ» ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, και αφού στο 4΄ έπειτα από πάσα του Κουτσαμπασόπουλου, ο Φσίδης Β., με συρτό σουτ από τα πλάγια αριστερά βρήκε το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων, στο 25΄ έπειτα από εξαιρετική συνεργασία στην επίθεση, η μπάλα έφτασε δεξιά στον Ιωαννίδη που έβγαλε συστημένη σέντρα στον Φασίδη Β., που με καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έκανε το 1-0.

 
Στο 32΄ έπειτα από πάσα του Φασίδη Β., ο Τάνης δεν μπόρεσε με σουτ μέσα από την περιοχή να τελειώσει ιδανικά την φάση, στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

Στην επανάηψη, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Στο 49΄ ο Καφετζής με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-0 και στη συνέχεια, στο 52΄ και 60΄ ο Ελευθεριάδης είπες εντυπωσιακά «όχι» σε κεφαλιά και σουτ του Τάνη αντίστοιχα.

Στο 90΄ ο Ζυγουλιάνος με σουτ έξω από την περιοχή, πέτυχε το 3-0, βάζοντας τον επίλογο στην αναμέτρηση.

 
Συνθέσεις:

ΑΕΠ: (Στέφανος Γαϊτάνος) Φλώρος, Ιωαννίδης (80΄ Γκέλος), Κουτσαμπασόπουλος, Φασίδης Γ., Αργυρόπουλος Γ., ΜΠΑΝΤΙΑΚΑΣ, ΦΑΣΙΔΗΣ Β., Αργυρόπουλος Β., ΤΑΝΗΣ, Παπαδόπουλος (65΄ Ζυγουλιάνος), Καλφούτσος (46΄ ΚΑΦΕΤΖΗΣ)

 
Μονόσπιτα: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, Μίλης Α., Μπουρδάνος, Εμανουηλίδης, Κούτσης, Φιλίεβ, Λάμτσια, Νικολαϊδης, Ζούρκος Φ., Ζούρκος Θ.

Διαιτητής: Βενιόπουλος (Βαλκάνος, Μοσχόπουλος)

Αποβολή: Φιλίεβ (42΄ 2η κίτρινη)



Δεν υπάρχουν σχόλια: