Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Κοσμοσυρροή στα χιονοδρομικά κέντρα


28.12.2011
Κοσμοσυρροή στα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και 3-5 Πηγαδιών!
Κοσμοσυρροή στα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και 3-5 Πηγαδιών!
Από τις καλύτερες μέρες των τελευταίων ετών χαρακτηρίστηκαν αυτές του τριημέρου από πλευράς προσέλευσης κόσμου, ποιότητας και ποσότητας χιονιού, στα χιονοδρομικά κέντρα της Ημαθίας.

Και στο Σέλι και στα 3-5 Πηγάδια οι επισκέπτες του τριημέρου ξεπέρασαν τις 3.000, με τον κύριο όγκο να ανεβαίνει στο βουνό σήμερα Δευτέρα. Οι δρόμοι προς τα χιονοδρομικά και τα γύρω καταλύματα ήταν πεντακάθαροι.

Στο Σέλι, σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Ζυγουλιάνο, αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι όταν υπάρχει χιόνι πάντοτε υπάρχει πολύς κόσμος, δεδομένου ότι κόπηκαν το τριήμερο περίπου 2.000 κάρτες!

Καλύτερη του αναμενομένου ήταν τα Χριστούγεννα και στα 3-5 Πηγάδια, με τον κόσμο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων, να φτάνει τις 3.500! Ωστόσο, προκλήθηκε αναμπουμπούλα και ταλαιπωρήθηκαν αρκετοί σκιέρ, λόγω διακοπής της ΔΕΗ (από καμένη ασφάλεια που προκάλεσε ντόμινο επιπλοκών) που ακινητοποίησε για μία ώρα τον γεμάτο από σκιέρ εναέριο αναβατήρα.

Μία ώρα μετά (2.00 μ.μ.) η βλάβη αποκαταστάθηκε πλήρως και η ροή των σκιέρ και των επισκεπτών συνεχίστηκε κανονικά μέχρι το κλείσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: