Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

businesswoman και Ε.Χ.Κ.Σελιου

ethnikoxionodromikokentroseliouΗ απόδραση του χειμώνα!
Ο χειμώνας ήρθε και μαζί με το κρύο έρχονται και τα χιόνια! Οι καθημερινές μας και φυσικά τα Σαββατοκύριακα γίνονται πιο ενδιαφέροντα καθώς η ομορφιά της φύσης, μας καλεί κοντά της για να την απολαύσουμε και να ξεχαστούμε από τη παραφροσύνη που παρατηρούμε στη δουλειά, στις ειδήσεις και γύρω μας ή …στους γύρω μας.
Και αυτή η ομορφιά απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα και κυρίως… δεν κοστίζει! Που βρίσκεται; 
Υπάρχουν πολλές επιλογές στη χώρα μας, ωστόσο το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, δεκαετίες τώρα, αποτελεί αν μη τι άλλο στοργικό καταφύγιο για όλους μας, που προσφέρει απλόχερα τη φιλοξενία του και τη δυνατότητα να ξανανιώσουμε παιδιά…όπως τότε που βγαίναμε στα πάρκα και τις αλάνες, ανέμελοι. 

Να κάνουμε σκι, να ανέβουμε στους αναβατήρες και να φωνάξουμε από ευτυχία καθώς διασχίζουμε τις ολόλευκες πλαγιές του Βερμίου, να τραγουδήσουμε το last Christmas, διαχρονικό και επίκαιρο ή ότι άλλο επιθυμούμε μαγεμένοι από την ομορφιά του τοπίου!
Δεν υπάρχει ΄Ελληνας που να μην το έχει επισκεφτεί έστω για μια φορά στη ζωή του καθώς λειτουργεί από το 1934, χρονιά που οργανώθηκαν οι πρώτοι Πανελλήνιοι αγώνες χιονοδρομίας. Χιονοδρομικό με τεράστια ιστορία και εξαιρετική οργάνωση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα γνωστά αντίστοιχα χιονοδρομικά του εξωτερικού. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1530 μέτρων ενώ απέχει μόλις 24 χιλιόμετρα από τη Βέροια και 94 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη. Η κύρια πρόσβαση του γίνεται μέσω της Εγνατίας οδού και της επαρχιακής οδού Βέροιας -Σελίου ενώ η δευτερεύουσα πρόσβαση γίνεται μέσω της επαρχιακής οδού Νάουσας Σελίου.
΄Αριστες υποδομές και φιλοξενεία
Διαθέτει πολλούς και σύγχρονους αναβατήρες για την άνετη και γρήγορη εξυπηρέτηση των επίδοξων και μη… σκιέρ, μεγάλη ποικιλία στίβων με πίστες για τουριστική και αθλητική χιονοδρομία, παιδικές χαρές, πίστες δρόμων αντοχής με δυνατότητα διεξαγωγής διεθνών αγώνων όπου η ταυτόχρονη και άνετη άθληση χιλιάδων χιονοδρόμων είναι καθημερινότητα, καθώς και μονοπάτια πορείας ορειβασίας. Διασχίζεται επίσης από διεθνές ορειβατικό μονοπάτι Ε4.
Επιπλέον όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διοίκηση του Χιονοδρομικού έχει εξασφαλίσει για όλους μας, ιδιαίτερα οικονομικές τιμές στις ημερήσιες, μηνιαίες και ετήσιες κάρτες επίσκεψης, αποδράσεων, ενώ η εξαιρετική διαμονή μας είναι εγγυημένη καθώς τόσο στο Καταφύγιο ΣΧΟ Βέροιας, Καταφύγιο ΕΟΣ Θεσσαλονίκης, αλλά και στους πραγματικά υπέροχους ξενώνες της περιοχής, θα κάνουμε τις καλύτερες γιορτές ή weekend αποδράσεις του χειμώνα.
Οι άριστες συνθήκες χιονιού, ο ελεύθερος ορίζοντας, η εκπληκτική ηλιοφάνεια, και η περιορισμένη υγρασία αποτελούν πλεονεκτήματα, που μόνο τον Skroutz του παραμυθιού θα άφηναν αδιάφορο. Καλό χειμώνα σε όλους μας λοιπόν! 

΄Ελενα Τζήκα 


Δεν υπάρχουν σχόλια: