Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Συνεχίζει τις επαφές του ο Ζήσης Πατσίκας

Πλήρης επαφών ήταν η εβδομάδα που πέρασε για το νέο υποψήφιο βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας, Ζήση Πατσίκα. Μετά τις ιδιαίτερα παραγωγικές συναντήσεις του με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ.κ. Παντελεήμονα, τη Δήμαρχο Βέροιας κα. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, τον Αστυνομικό Δ/ντη κ. Παπαχρήστου και τον Δ/κτη της Πυροσβεστικής κ. Συντίλα, σειρά στον κύκλο των θεσμικών επισκέψεών του είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, κ. Κώστας Καραπαναγιωτίδης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο υποψήφιος βουλευτής...

παρουσίασε συνοπτικά στον κ. Καραπαναγιωτίδη τους βασικούς άξονες του Προεκλογικού του Προγράμματος, κυρίως το «γιατί ο Τουρισμός και η Γεωργία μπορούν να γίνουν το ημαθιώτικο αντίδοτο στην κρίση», όπως χαρακτηριστικά σημειώθηκε.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αναπτυξιακή διάσταση του συγκεκριμένου προγράμματος, δεδομένου ότι ο ίδιος έχει ήδη παγιώσει και εγκαταστήσει ισχυρούς δεσμούς φιλίας και διαλόγου με τον «βόρειο σύμμαχό μας, τη Ρωσία», επιλογή που όπως δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής, «μόνο οφέλη μπορεί να φέρει για την ευρύτερη περιοχή, είτε με την προσέλκυση τουριστών είτε με την αποκατάσταση των διμερών εμπορικών σχέσεων, τις οποίες κατάφερε το ΠΑΣΟΚ μέσα σε δύο χρόνια σχεδόν να εξαφανίσει».
Ο πρώτος κύκλος των συναντήσεων του Ζήση Πατσίκα έκλεισε στο Βιομηχανικό Σφαγείο Βέροιας, όπου συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του, κ. Τάκη Μπέλλα. Αφού ξεναγήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της μονάδας, ενημερώθηκε για τις ευρωπαϊκού επιπέδου προδιαγραφές των εγκαταστάσεων, τόσο στον τομέα της σφαγής όσο και στον τομέα της διαχείρισης των ζωικών υποπροϊόντων ενώ ο ιδιοκτήτης του Σφαγείου έθεσε με έμφαση το μείζον θέμα των βοοτρόφων και κτηνοτρόφων, αυτό δηλαδή της προστασίας και προβολής του ελληνικού, ντόπιου κρέατος. Κατά την αναχώρησή του, ο υποψήφιος βουλευτής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ολοκλήρωσα σήμερα έναν πρώτο κύκλο συναντήσεων με θεσμικούς, υπηρεσιακούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής. Η κοινή αγωνία όλων συνοψίζεται στην εξής μία φράση: Τέλος  η μιζέρια, Ανάπτυξη Τώρα. Τέλος οι διχαστικές πολιτικές. Τέλος οι ακροβατισμοί. Διλήμματα τέλος! Ήρθε η ώρα των αποφάσεων, ήρθε η ώρα της Ημαθίας, η οποία παράγει! Άρα μπορεί. Κατά συνέπεια, θα τα καταφέρει!».


Δεν υπάρχουν σχόλια: