Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Η ΔΕΥΑΒ απαντά για την αποχέτευση στο Σέλι...

Η ΔΕΥΑΒ απαντά σε σχόλιο της εφημερίδας ΛΑΟΣ σχετικά με την διακοπή του έργου της αποχέτευσης στο Σέλι
  
"Κύριε Διευθυντά
Σχετικά με δημοσίευμα στην Εφημερίδα σας στις 25/10/2012 στη στήλη "Τα λαϊκά μας" με τίτλο "Σταματημένο και το έργο της αποχέτευσης στο Σέλι" θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω


Α) Η σχετική σύμβαση για το παραπάνω έργο υπογράφηκε μεταξύ της ΔΕΥΑ Βέροιας και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας ΙΚΤΙΝΟΣ Κατασκευαστική στις 9 Απριλίου 2012, ύψους € 945.328,87 το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑΒ, ενώ προβλέπεται να αποπερατωθεί σε 20 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Β) Η ανάδοχος εταιρεία κατέθεσε τον α’ λογαριασμό πληρωμής του έργου στις 31 Αυγούστου 2012, ο οποίος επιστράφηκε για διόρθωση και τελικά η ανάδοχος εταιρεία κατέθεσε προς πληρωμή το υπ αριθ. 16/1.10.12 τιμολόγιό της.

Γ) Την ίδια μέρα, στις 1/10/12 η ΔΕΥΑΒ προώθησε στο Περιφερειακό Ταμείο σχετικό τιμολόγιό της προς είσπραξη της συμμετοχής από τον λογαριασμό του ΕΣΠΑ, η δε εκταμίευση του παραπάνω ποσού έγινε στις 5/10/12 μετά από συντονισμένες  του Προέδρου της ΔΕΥΑΒ κ. Δημήτρη Δάσκαλου. 

Δ) Στις 3/10/12 εκδίδεται το σχετικό ένταλμα πληρωμής του αναδόχου, το οποίο και θεωρήθηκε από την Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στις 24/10/12 και έχει προγραμματισθεί η πληρωμή του για σήμερα Πέμπτη 25/10/12.

Από τα παραπάνω μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε ότι το παραπάνω έργο της ΔΕΥΑΒ εκτελείται κανονικά και αυτό γιατί όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, τόσο της υπηρεσίας όσο και του προέδρου της «...είναι στοχευμένες και συνεχείς, καθόσον το έργο αυτό αλλά και όλα τα υπόλοιπα έργα της επιχείρησης  είναι πρώτης προτεραιότητας για εμάς και απαραίτητα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας".

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ
Δημήτρης Δάσκαλος
Πολιτικός Μηχανικός"

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΑΝΙ ΓΕ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΠΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΧΑΣΙΟΥΡΑΣ