Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Προκήρυξη διεθνή αγώνα "ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ δρόμος - PHILIPPOS Road Race"

Τoν 1o διεθνή αγώνα δρόμου ετοιμάζεται να διοργανώσει η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας, το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας (τμήμα Αθλητισμού), ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας και ο Φίλιππος Βεροίας (τμήμα στίβου) με ονομασία "ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος-PHILIPPOS Road Race". Ο  αγώνας θα έχει μήκος 14.6 Km και θα περιλαμβάνει την διαδρομή από τους Βασιλικούς τάφους της Βεργίνας (ΑΦΕΤΗΡΙΑ), τον δρόμο για Βέροια περνώντας από Μετόχι, περιμετρικά της τεχνητής λίμνης του Αλιάκμονα, Βαρβάρες, κόμβος Εγνατίας, οδός Πιερίων, πάρκο Ελιάς και καταλήγει στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας (ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ)
Αναλυτικά η προκήρυξη.


 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
 «Προκήρυξη λαϊκού αγώνα δρόμου με την ονομασία «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος-PHILIPPOS Road Race » 14.600μ (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα - Δημαρχείο Βέροιας ) 2012»
• Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας • Ο Δήμος Βέροιας   • Το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας (τμήμα Αθλητισμού) • Ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας • Ο Φίλιππος Βεροίας (τμήμα στίβου) 
Προκηρύσσουμε τον λαϊκό αγώνα  δρόμου  «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ-PHILIPPOS Road Race» 14.600μ (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα -  Δημαρχείο Βέροιας )
1. Περιγραφή Αγώνα : Ο Αγώνας διεξάγεται εξολοκλήρου σε άσφαλτο, χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Ξεκινάει από τους Βασιλικούς τάφους της Βεργίνας, ακολουθεί τον δρόμο για Βέροια περνώντας από Μετόχι, περιμετρικά της τεχνητής λίμνης του Αλιάκμονα, Βαρβάρες, κόμβος Εγνατίας, οδός Πιερίων, πάρκο Ελιάς και καταλήγει στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.
2. Τόπος Εκκίνησης :  Αρχαιολογικό Μουσείο Βεργίνας
3. Τόπος τερματισμού:  Δημαρχείο Βέροιας
4. Ημερομηνία Εκκίνησης:  Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012.
5. Ώρα Εκκίνησης : 10:30 π.μ.
6. Αγώνας : 14.600μ (άσφάλτινη διαδρομή )
7. Τροφοδοσία:  Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5,4ο χλμ. (νερό), στο 10,4ο χλμ. (νερό + ισοτονικά).
8. Χρονικό όριο αγώνα:  Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τα πρώτα 5 χλμ. σε 45 λεπτά και τα 10 χλμ. σε 90 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.
9. Δικαίωμα συμμετοχής :  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό και θα υπογράψουν πριν την εκκίνηση την  υπεύθυνη δήλωση.
10. Δηλώσεις συμμετοχής :  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 05/12/2012, ώστε να αναγραφεί το όνομά τους στους αριθμούς . Όριο συμμετεχόντων για δικαίωμα στις παροχές ο αριθμός των τριακοσίων (300), πέραν των 300ων  θα υπάρχει μόνο δικαίωμα συμμετοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην  διεύθυνση  akoukouteg@yahoo.gr
11. Ηλικιακές κατηγορίες & Επαθλα:  Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης με κύπελλα και μετάλλια, καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες Για τους άνδρες : 18 έως 34, 35-44, 45-54, 55 και άνω. Για τις γυναίκες 18 έως 34, 35 και άνω. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.
Σημείωση: Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε μία κατηγορία θα πρέπει να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 4 δρομείς στην ίδια κατηγορία, διαφορετικά θα βραβευθεί μόνο ο πρώτος της κατηγορίας.
12. Αναμνηστικά δώρα : Στους συμμετέχοντες θα παραδοθεί σακούλα με μετάλλιο, δίπλωμα, αναμνηστικό,  χυμός και σάντουιτς)
13.  Μετακινήσεις :  Η μετακίνηση των αγωνιζομένων θα γίνει προς τη Βεργίνα το πρωί της Κυριακής και ώρα 9:00πμ έως και 9:30 από το Δημαρχείο της Βέροιας, με λεωφορεία. Μετά τον τερματισμό δεν θα υπάρξει μέριμνα επιστροφής.  
14. Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει στη αφετηρία (μπροστά από τον αρχαιολογικό Μουσείο της Βεργίνας) μεταξύ 8:45πμ και 10:00 πμ.
15. Παράδοση και παραλαβή προσωπικών αντικειμένων: Η παράδοση των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών θα γίνει από 10:00 έως 10:15,  στην αφετηρία, σε όχημα της διοργάνωσης. Η παραλαβή αυτών θα γίνει στον τερματισμό, στην πλατεία του Δημαρχείου της Βέροιας.
16. Δωρεάν επίσκεψη στο Μουσείο της Βεργίνας: Η διοργάνωση προσφέρει δωρεάν είσοδο στο Μουσείο της Βεργίνας, στους αθλητές και τους συνοδούς τους την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.
17. Ώρα Απονομών : Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στις 12.00
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής στα τηλέφωνα: Κουκουτέγος Αντώνης  6976000302 Κελεπούρης Νικόλαος  6973534440 Καραγιάννης Ιωάννης  6972240184

Δεν υπάρχουν σχόλια: