Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Έφυγε απο τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Νάουσας Δημήτρης Βλάχος

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης άφησε στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής ο επί πολλά χρόνια δήμαρχος Νάουσας Δημήτρης Βλάχος. Ο 75χρονος πρώην δήμαρχος είχε μπει στο νοσοκομείο εδώ και λίγες μέρες για εγχείριση, ωστόσο η υγεία του επιβαρύνθηκε και τελικά κατέληξε. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 4 το απόγευμα στον ιερό ναό Αγίου Μηνά.


Tα συλληπτήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος  τέως δημάρχου Νάουσας, Δημήτρη Βλάχου, δίνει ο πρώην υπουργός και τέως βουλευτής κ. Αγγελος Τόλκας, με την εξής ανακοίνωση:
"Με λύπη πληροφορήθηκα το θάνατο του πρώην Δημάρχου της πόλης μας, Τάκη Βλάχου. Ενός ανθρώπου που ταυτίστηκε με την πορεία της Νάουσας και πάλεψε για τις ιδέες του. Τον θυμάμαι μέσα από τις κουβέντες μας, τις συμφωνίες και τις διαφωνίες, τις συμβουλές του και την καλοπροαίρετη κριτική του. Κυρίως όμως για το κουράγιο που μου έδινε όταν πρωτοξεκινούσα και την πίστη του στους νέους ανθρώπους. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, χάθηκε ένας σημαντικός άνθρωπος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: