Έντεκα τραγούδια σαν λάμψη στα μάτια, σαν γεύση στο στόμα, σαν σε ταινία που τελειώνει, ανάβουν τα φώτα και ξαφνικά βρίσκεσαι στο δρόμο στη μέση της νύχτας, της μοναξιάς και του κινηματογραφικού ονείρου…
Στο One night stand του Αντώνη Σουσάμογλου συμμετέχουν η Δήμητρα Γαλάνη, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Έλλη Πασπαλά, ο Vassilikos, o Νίκος Κατικαρίδης, ο Μανώλης Χατζημανώλης και ο Φαίδων Καλοτεράκης. Η μουσική, εξαίσια κατασταλαγμένη, ήρεμη και δουλεμένη με μεγάλη ακρίβεια, έχει το ρόλο του αφηγητή που συνδέει υπόγεια σαν λάιτ μοτίβ τα θέματα που διαπερνούν τα τραγούδια που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν σε studio και σε δωμάτια ξενοδοχείων στην Ολλανδία, το Βερολίνο, το Λονδίνο ή στο διάλειμμα μιας ηχογράφησης στο Μέγαρο –από καταξιωμένους ξένους και Έλληνες σολίστες μουσικούς που πολλές φορές αποτυπώνουν σε ένα take το πρωτογενές αίσθημα της συγκίνησης που παγιώνει τη στιγμή μέσα στο χρόνο… 
 
 
antonis_sousamoglou1

Ο Αντώνης Σουσάμογλου είναι εξάρχων βιολιστής της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης. Από τους πιο ενεργούς βιολιστές της γενιάς του, αναπτύσσει πλούσια καλλιτεχνική δράση σαν βιολιστής, συνθέτης και ενορχηστρωτής. Έχει συμπράξει ως σολίστ με την Κ.Ο.Θ., την Κ.Ο.Α., με την Καμεράτα – Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, την ορχήστρα του City University of London, τη Συμφωνική της Ακαδημίας της Σόφιας, την Ορχήστρα των Πατρών, κ.α. 
Στις εμφανίσεις του περιλαμβάνονται συναυλίες σε σημαντικές αίθουσες, όπως το Ηρώδειο, η Kammermusiksaal της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, η St. John’s Smith Square του Λονδίνου, τα Μέγαρα Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, κ.α.
Παράλληλα, δραστηριοποιείται σαν συνθέτης και ενορχηστρωτής, έχοντας στο ενεργητικό του μουσική για θέατρο, κινηματογράφο, ντοκυμαντέρ και σύγχρονο χοροθέατρο, ενώ ο δίσκος «Don’t mind the gap» σε στιχους και μουσική Αντώνη Σουσάμογλου και Φαίδωνα Καλοτεράκη κυκλοφορεί από την εταιρία “Polytropon”.
Tracklist:
1. Οπαδοί του Μαρξ Ι Αντώνης Σουσάμογλου
2. Καζαμπλάνκα Ι Μανώλης Χατζημανώλης
3. Chinatown I Vassilikos
4. Σε χάνω Ι Έλλη Πασπαλά
5. Χαμογελώντας τα πρωινά της Δευτέρας Ι Νίκος Κατικαρίδης
6. Θα μ’ αγαπάς; Ι Δήμητρα Γαλάνη
7. Αριάδνη Ι Αντώνης Σουσάμογλου
8. Πρωταπριλιά Ι Νίκος Κατικαρίδης
9. Το καρναβάλι Ι Μανώλης Χατζημανώλης
10. Κοντά παντελόνια Ι Αλκίνοος Ιωαννίδης
11. Πήραμε πάλι Ι Φαίδων Καλοτεράκης