Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

-Έξαλλος για την βαριά τιμωρία που επιβλήθηκε στον Σαλπιγγίδη εμφανίστηκε  Ιβάν Σαββίδης
- Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο "δικέφαλος του βορρά" από το πρωτάθλημα και το κύπελλο
-"Κάποιες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, δρώντας παρασκηνιακά δεν επιθυμούν να δουν τον ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου", αναφέρεται στην ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 
 


"Ο κ. Σαββίδης ενημερώθηκε και δεν έκρυψε ότι είναι βαθιά εξοργισμένος με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής. Μια απόφαση τόσο δυσανάλογη με την πράξη.

Πως είναι δυνατόν να ερμηνεύεται η γλώσσα των χειρονομιών και να τιμωρείται κατά τέτοιον τρόπο ο αρχηγός της ομάδας, παίκτης – ηγέτης του συλλόγου και της Εθνικής ομάδας, αναρωτήθηκε και στη συνέχεια πρόσθεσε: Αυτό είναι χτύπημα όχι μόνο σε βάρος του ΠΑΟΚ, αλλά και σε βάρος της Εθνικής ομάδας, καθώς ο Σαλπιγγίδης θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Εμείς βλέπουμε τηλεόραση, παρακολουθούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουμε προ πολλού κατανοήσει αρκετά πράγματα για τη λειτουργία του. Έχουν δημιουργηθεί άνισες συνθήκες για διάφορες ομάδες και αυτό το βιώνουμε διαρκώς. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός, προκειμένου να αντιληφθεί, ποιόν συμφέρει ο αποκλεισμός του βασικού μας ποδοσφαιριστή για έξι αγώνες, πριν από τους ημιτελικούς του κυπέλλου.

Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποιες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, δρώντας παρασκηνιακά δεν επιθυμούν να δουν τον ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου διοχετεύοντας διάφορες προφάσεις στα ΜΜΕ, όπως για παράδειγμα ότι οι οπαδοί μας ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στον αγώνα.

Εμείς θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς μας. Είμαστε σε διάλογο μαζί τους, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο και μόνο η προκλητική αντιαθλητική συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα μας από πλευράς των υπεύθυνων μπορεί να ανατινάξει την κατάσταση και όχι η πιθανή συμμετοχή του συλλόγου μας στον τελικό του κυπέλλου.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι είμαστε ο μοναδικός σύλλογος, ο οποίος απευθύνθηκε στον Πρωθυπουργό της χώρας με σαφείς και εποικοδομητικές προτάσεις για την εκκαθάριση όλων των υποχρεώσεων του συλλόγου έναντι του Δημοσίου. Υπάρχει η αίσθηση ότι κάποιος δεν θέλει καθόλου να βλέπει τον ΠΑΟΚ ελεύθερο, ανεξάρτητο, καθαρό απέναντι στο κράτος, προστατευμένο από τις εξωτερικές επιρροές και πιέσεις.

Αποφασίσαμε να εφεσιβάλλουμε την πρωτόδικη απόφαση τιμωρίας του Σαλπιγγίδη και ειλικρινά ευελπιστούμε στη σύνεση των προσώπων, που θα επανεξετάσουν την υπόθεση.

Η επένδυσή μας στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο δεν είναι δυνατό να κινδυνεύει από αυθαίρετες ερμηνείες κανονισμών. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο να αναπτυχθεί και να αναδιαρθρωθεί σε ξεκάθαρα νομικό και κανονιστικό πλαίσιο που δεν θα μεταβάλλεται κατά το δοκούν και έχουμε τη βεβαιότητα ότι στην προσπάθειά μας αυτή θα έχουμε συμμάχους την UEFA και τη FIFA που έχουν πληροφορηθεί τις αλλαγές που φιλοδοξούμε να επιφέρουμε.

Εάν τα γεγονότα προδίδουν ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, επιφυλασσόμαστε να συγκαλέσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και να συζητήσουμε ακόμη και το ενδεχόμενο απόσυρσης της ομάδας από τις διοργανώσεις, οι οποίες διεξάγονται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Superleague.

Δε θέλουμε να φτάσει η κατάσταση σε αυτό το σημείο.

Επιθυμία μας είναι να έχουμε τη δυνατότητα, αποκλειστικά εντός των ποδοσφαιρικών γηπέδων, να αποδεικνύουμε το δικαίωμά μας να είμαστε οι καλύτεροι σε έναν δίκαιο αγώνα!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: