Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου και ώρα 21:30 το "ABATON" wine restaurant στην πόλη της Βέροιας μας προτείνει την τρίτη -και τελευταία για τη φετινή χρονιά- βραδιά γευσιγνωσίας αφιερωμένη στο Κτήμα Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου.
Με την παρουσία τους θα μας τιμήσουν ο κος Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος και ο κος Δημήτρης Βαβάτσης και ειδικά για τη βραδιά θα είναι μαζί μας και ο κος Ζαφείρης Τρικαλινός.
Το μενού διαμορφώνεται ως εξής:
Amuse bouche με παραδοσιακό αυγοτάραχο Τρικαλινός
Συνοδεύεται με Τσίπουρο Μακεδονίας με γλυκάνισο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ
Χοιρινό μενταγιόν από ψαρονέφρι πάνω σε καρπάτσιο ώριμου λωτού και ελαφριά σάλτσα γκοργκοντζόλα
Συνοδεύεται με Μαλαγουζιά Λευκός Τοπικός Οίνος Πλαγιές Βερτίσκου
Σαλάτα με τρυφερά φύλλα ραντίτσιο, αντίβ και λόλο ρόσσο, βραχάκια παρμεζάνας και βινεγκρέτ από φρούτα του δάσους
Συνοδεύεται με ΟSSA ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ Ροζέ Τοπικός Οίνος Πλαγιές Βερτίσκου
Παπαρδέλες με φρέσκια ντομάτα και φλοίδες παρμεζάνας με μοσχαράκι μαγειρεμένο με λιαστή ντομάτα, φρέσκο θυμάρι και κρασί Cabernet Sauvignon
Συνοδεύεται με ΟSSA, Cabernet Sauvignon Eρυθρός Τοπικός Οίνος Πλαγιές Βερτίσκου
Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με μανιτάρια πορτσίνι πάνω σε ριζότο με σουσάμι και Sabayon Cappuccino
Συνοδεύεται με KYRIOS Syrah-Merlot Eρυθρός Τοπικός Οίνος Πλαγιές Βερτίσκου
Σοκολατένια έκπληξη η οποία θα συνοδεύσει τέλεια το Απόσταγμα Muscat Babatzim
Και για να κλείσει ιδανικά η βραδιά, στο τέλος της θα κληρωθεί ένα ξυλοκιβώτιο με 6 οίνους Cabernet Sauvignon, έξι διαφορετικών ετών.
Πληροφορίες:
"ΑΒΑΤΟΝ" wine restaurant, Σοφού και Δημοσθένους, Βέροια
Για κρατήσεις: τηλ. 23310 63635
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου