Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Ταξίδια στις κουζίνες του κόσμου...ΙΤΑΛΙΑ στο ΑΒΑΤΟΝ, στη Βέροια

Σε ένα αναπαλαιωμένο επιβλητικό κτίριο με αυλή στεγάζεται το ΑΒΑΤΟΝ wine restaurant, μοναδικό στο είδος του.
Το ΑΒΑΤΟΝ wine restaurant γεννήθηκε από την επιθυμία για την ύπαρξη στη πόλη της Βέροιας ενός εστιατορίου με αισθητική και κομψότητα, όπου η γαστρονομία θα είναι προσιτή στις γευστικές συνήθειες και μνήμες του Έλληνα, μπολιασμένη ταυτόχρονα με δημιουργική φαντασία και τόλμη στη χρήση των υλικών.
Η χρήση αποκλειστικά ολόφρεσκων προϊόντων, το έξοχο χωρίς υπερβολές σέρβις και η εμπνευσμένη ατμόσφαιρα σε έναν φιλόξενo σύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής, συμπληρώνουν ιδανικά την εξαιρετική γευστική εμπειρία.
Ένα δημιουργικό μενού με υπέροχες σαλάτες, χορταστικά πιάτα και γλυκά που κολάζουν.
Δοκιμάστε καταπληκτικά ριζότο, σαλάτες ενώ για κυρίως τα φιλέτα του ΑΒΑΤΟΝ wine restaurant είναι μοναδικά.
Ο χώρος καλύπτεται από free wi-fi internet access.
Ιδανικό break στο ΑΒΑΤΟΝ wine restaurant για επιχειρηματίες και ανθρώπους της αγοράς.
Τα χειμωνιάτικα βράδια απολαύστε το δείπνο σας δίπλα στο τζάκι που υπάρχει και στους δύο ορόφους, ενώ το καλοκαίρι απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο στην δροσερή αυλή του ΑΒΑΤΟΝ wine restaurant.
Η κάβα του ΑΒΑΤΟΝ wine restaurant περιλαμβάνει πάνω από 140 ελλη-νικές ετικέτες εκπροσωπώντας επάξια την πολυπλοκότητα και την ποικιλία του ελληνικού αμπελώνα.
Μικρά οινοποιεία αλλά και κάποια από τα γνωστότερα και πολυβραβευμένα κρασιά της Ελλάδας αποτελούν ιδανικές επιλογές για να συνοδέψουν το γεύμα ή το δείπνο στο ΑΒΑΤΟΝ wine restaurant.
Στη λίστα επίσης θα ανακαλύψετε μία ποικιλία απόαφρώδεις οίνους, σαμπάνιες, μπύρες, οινοπνευματώδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: