Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου - S.O.S.


Προς :
α) κ. Υπουργό Πολιτισμού
β) Τμήμα Σωματείων και Γυμναστηρίων Γ.Γ.Α
γ) κ.κ. Βουλευτές Ημαθίας
δ) Μ.Μ.Ε.

Βέροια, 2.11.2009
Αρ. Πρωτ. : 212

Κύριοι,

ήδη παρήλθαν δέκα (10) ημέρες από της υποβολής της παραιτήσεώς της Επιτροπής Διοικήσεως του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου (ως οφείλετο άλλωστε) και πλέον τα χρονικά όσο και τα ουσιαστικά περιθώρια για το μέλλον του ακέφαλου οργανισμού μας στενεύουν ανησυχητικά
  1. Αναμένεται διακαώς η τελευταία δόση της επιχορηγήσεως από 174.000,οο  με την οποία θα γίνουν οι τελευταίες προμήθειες ενόψει χειμώνος. Σπεύσατε!
  2. Αποτέλεσμα της οικονομικής ασφυξίας που επέρχεται μαθηματικώς είναι η ολοσχερής αδυναμία πληρωμής της μισθοδοσίας των τριών (3) μονίμων υπαλλήλων, οι οποίοι ήδη για το πρώτο 15θήμερο μηνός Νοεμβρίου ΔΕΝ θα πληρωθούν!
  3. Περαιτέρω, έληξε και η δεκαήμερος προθεσμία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων για πρόσληψη δώδεκα (12) εποχικών υπαλλήλων οκτάμηνης διάρκειας. Βρισκόμαστε σε φάση επιλογής των επιτυχόντων, ευθύνη που ευλόγως θα αναληφθεί από τους νέους διοικούντες. Όσο βραδύτερα ληφθεί η σχετική απόφαση πρόσληψης τόσο θερινότερες (και άρα ανεπιτυχέστερες) θα είναι οι προσφερθησόμενες υπηρεσίες. Ωστόσο για ποιες οκτάμηνες προσλήψεις εποχικών μπορούμε να μιλάμε όταν λείπουν τα δέοντα κονδύλια πληρωμής τους?

Επειγόμαστε κύριοι, αντιληφθείτε το παρακαλούμε : Το Σέλι χρειάζεται καινούρια Επιτροπή Διοίκησης άμεσα, εν ακαρεί. Τούτη οφείλει να είναι η πρωταρχική σας επιμέλεια, σύγχρονα με την αποστολή των οφειλόμενων χρημάτων εκ του προϋπολογισμού.


Ο τ. Πρόεδρος

Γιοβανόπουλος Γ. Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: