Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Χαρούλα Vs Καραπαναγιωτίδη


dimar ver
Άμεση απάντηση στις προγραμματικές δηλώσεις του κ. Καραπαναγιωτίδη ως υποψηφίου δημάρχου Βέροιας έδωσε η δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:


"Μετά από τέσσερα χρόνια στη θέση του Νομάρχη και άλλα τόσα στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, ο κ. Καραπαναγιωτίδης προσγειώνεται στην ταπεινή πραγματικότητα της σκληρής δημοτικής πραγματικότητας.

Διακόπτοντας την τετραετή πολιτική του σιέστα και σπάζοντας την επιτηδευμένη τακτική της σιωπής, με την οποία εξασφάλιζε θέση στο απυρόβλητο όταν τα καυτά τοπικά προβλήματα αναζητούσαν πολιτικούς να πιάσουν τα κάρβουνα στα χέρια τους, ο κ. Καραπαναγιωτίδης επιχείρησε κατά την παρουσίαση της υποψηφιότητας του για το Δήμο της Βέροιας, να πει κάτι... για τα Δημοτικά πεπραγμένα.


Και τον ακούσαμε να κάνει δηλώσεις περί της αποστολής που πρέπει να έχει ο Δήμος και της οποίας σήμερα υπολείπεται. Μίλησε για ανισότητες εντός του Δήμου, τόνισε ότι επιτέλους ο Δήμος πρέπει να σταθεί κοντά στους πολίτες και στις ανάγκες τους και φυσικά δεν παρέλειψε να μας πει ότι ως Δήμος αξίζουμε περισσότερα απ όσα καταφέραμε μέχρι τώρα!!!

Μια και μόνο εξήγηση μπορούμε να δώσουμε για να αιτιολογήσουμε τον χείμαρρο ασυναρτησίας που τον διέκρινε στην πρώτη του προεκλογική εμφάνιση.

Και αυτή είναι, πως η επαφή με τους πολίτες μόνο στις συνεστιάσεις ή τα πολλά αεροπορικά ταξίδια και το βεβαρημένο ταξιδιωτικό του πρόγραμμα από χώρα σε χώρα, για να μη λείπει από καμιά τουριστική ή εμπορική έκθεση όλα αυτά τα χρόνια της "τιτάνιας προσπάθειας" του να κάνει την Ημαθία «γη της επαγγελίας", ίσως του έχουν προκαλέσει απώλεια συναίσθησης της πραγματικότητας, ή απλά, συνεχίζει να είναι απών και δεν έχει ιδέα για τη δουλειά που έχει κάνει ο Δήμος όλα αυτά τα χρόνια.

Αντιλαμβανόμαστε βέβαια ότι είναι τραγικά δύσκολο σε έναν πολιτικό να μην έχει να επιδείξει έργο μετά από οκτώ χρόνια θητείας στο τιμόνι του νομού μας, ωστόσο δεν έχουμε καμιά πρόθεση να του επιτρέψουμε να δημιουργήσει εντυπώσεις γύρω από την υποψηφιότητα του (η οποία μας αφήνει παγερά αδιάφορους) μιλώντας για τη δικιά μας θητεία και για το έργο μιας οκταετίας περίπου, στο οποίο ακόμα κι όταν χρειάστηκε να συμβάλει ως Αντιπεριφερειάρχης ήταν απών.

Μπορεί ο κ. Καραπαναγιωτίδης να θέλει να δείξει το μπόι του στους ψηφοφόρους, αφού σημαντικό έργο δεν έχει να δείξει, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα του επιτρέψουμε να τσαλαπατήσει πάνω στο έργο μας για να ψηλώσει.

Υ.Γ.
Και ένα ρητορικό ερώτημα: Οκτώ χρόνια στο δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκηση ο κ. Καραπαναγιωτίδης, για ποια πράγματα θα είναι υπερήφανος, για ποιο κομμάτι του έργου του που αφορά το Δήμο Βέροιας αισθάνεται ικανοποιημένος; 


Δεν υπάρχουν σχόλια: