Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Βρέθηκε η 16χρονη Ραφαέλα!

Καλά στην υγεία της εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (6/12) η 16χρονη Ραφαέλα, που από το πρωί της Τρίτης (3/12) αγνοείτο η τύχη της.

Η νεαρή είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται στο αστυνομικό μέγαρο της Α.Δ. Θεσσαλονίκης.
Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της εξαφάνισής της, ωστόσο το ευτυχές είναι ότι είναι σώα και αβλαβής, ανακουφίζοντας την οικογένειά της, αλλά και ολόκληρη της κοινωνία της Βέροιας.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου 2013

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΡΑΦΑΕΛΑ - ΑΓΑΠΗ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΗ

Η Ραφαέλα - Αγάπη Τύπου, 16 ετών, βρέθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή της Θεσσαλονίκης χάρη στην κινητοποίηση ευαισθητοποιημένου πολίτη, ο οποίος αναγνώρισε την ανήλικη λόγω της δημοσιοποίησης των στοιχείων στα ΜΜΕ.  Άμεσα επικοινώνησε με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» και στη συνέχεια ενημερώσαμε τις Αστυνομικές Αρχές, οι οποίες κινητοποιήθηκαν έγκαιρα και εντόπισαν την ανήλικη.  Η Ραφαέλα - Αγάπη  βρίσκεται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον και το «Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται κοντά σε εκείνη και στην οικογένεια της για την παροχή ψυχολογικής στήριξης.

Θεωρούμε πολύ σημαντικό να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργάστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας την αγωνία για την αναζήτηση του παιδιού και κυρίως τους πολίτες που επικοινώνησαν με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» δίνοντας σημαντικές πληροφορίες. Αξίζει να θυμόμαστε ότι κάθε παιδί διατρέχει σοβαρό κίνδυνο όσο βρίσκεται μακριά από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εκείνο και είναι σε θέση να του προσφέρουν τη φροντίδα και την ασφάλεια που χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: