Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Άναψε το Δέντρο της "Μαγικής Χριστουγεννιάτικης Αγοράς" της Βέροιας

Άναψε το Δέντρο της Μαγικής Χριστουγεννιάτικης Αγοράς της ΒέροιαςΤο δέντρο της Μαγικής Χριστουγεννιάτικης Αγοράς της Βέροιας  στολίστηκε και  το απόγευμα της Παρασκευής φωταγωγήθηκε! Στην φωταγώγηση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και μέλη του Δ.Σ., η Δήμαρχος Βέροιας και η Πρωτοβουλία για το Παιδί, την οποία ο Εμπορικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τις 2 αυτές μέρες.
Όπως επίσης, παραβρέθηκαν μέλη του Συλλόγου, κόσμος αλλά και η Σχολή Χορού της Σοφίας της Αντωνιάδου που αυθόρμητα στήριξε την εκδήλωση με χορευτικά!!!
Δεν θα μπορούσαμε βέβαια να μην αναφέρουμε ότι μια ευχή που υπήρχε στο δέντρο, πραγματοποιήθηκε ήδη. Η ευχή αφορούσε την εύρεση της μικρής Ραφαέλας, η οποία αναζητείτο, ωστόσο χθες η ιστορία της είχε αίσιο τέλος.

Eπιπλέον να σημειωθεί, διότι δεν επισημάνθηκε, ότι ο Εμπορικός Σύλλογος στο άναμμα του δένδρου ευχαρίστησε και τους ανθρώπους του Δήμου που βοήθησαν και αυτοί ιδιαιτέρως.
Οι εκδηλώσεις της Μαγικής Χριστουγεννιάτικης Αγοράς θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 14/12 και θα έχουν πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Άναψε το Δέντρο της Μαγικής Χριστουγεννιάτικης Αγοράς της Βέροιας Άναψε το Δέντρο της Μαγικής Χριστουγεννιάτικης Αγοράς της Βέροιας Άναψε το Δέντρο της Μαγικής Χριστουγεννιάτικης Αγοράς της ΒέροιαςΆναψε το Δέντρο της Μαγικής Χριστουγεννιάτικης Αγοράς της Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: