Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Εκεί όπου και οι "βασιλιάδες" πηγαίνουν μόνοι τους

Εκεί όπου και οι «βασιλιάδες» πηγαίνουν μόνοι τους

Η Ιταλίδα καλλιτέχνις Cristina Guggeri απομυθοποιεί τις σημαντικότερες προσωπικότητες της οικονομικοπολιτικής σκηνής της υφηλίου, δείχνοντας τους να... επιτελούν το καθήκον τους

Καλούνται να παίρνουν σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν καθημερινά τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Η ειρήνη και η οικονομία σε κάθε γωνιά της υψηλίου βρίσκονται στα χέρια τους. Φαντάζουν άτρωτοι στα μάτια των περισσοτέρων είτε τους υποστηρίζουν είτε τους μισούν. Όμως και αυτοί είναι άνθρωποι και... έχουν τις ανάγκες τους, πόσω δε μάλλον στο μέρος όπου ο καθένας έχει τις λίγες στιγμές απόλυτης ιδωτικότητας!

Ο λόγος για τους σημαντικότερους ηγέτες του πλανήτη, οι οποίοι όχι μόνο απομυθοποιούνται, αλλά αποδεικνύεται - όπως στις περιπτώσεις του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του Δαλάι Λάμα - ότι σε μερικές περιπτώσεις έχουν και τα... ζόρια τους!

Την τολμηρή όσο και πρωτότυπη, αλλά πάνω απ' όλα ξεκαρδιστική έμπνευση είχε η Ιταλίδα καλλιτέχνις Cristina Guggeri, η οποία θέλησε να δείξει την άλλη πλευρά προσωπικοτήτων της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής σκηνής, την ώρα που τους καλεί η φύση.

Δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστα τα... ατελείωτα πόδια της Άνγκελα Μέρκελ και το κόκκινο εσώρουχό της, την αγωνία του Δαλάι Λάμα για να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά και την εκλεπτυσμένη στάση της Βασίλισσας Ελισάβετ...

Θαυμάστε τους:Μπαράκ Ομπάμα



Βασίλισσα Ελισάβετ



Άνγκελα Μέρκελ



Πάπας Φραγκίσκος



Σίλβιο Μπερλουσκόνι



Μάριο Ντράγκι



Δαλάι Λάμα



Μπενιαμίν Νετανιάχου



Βλάντιμιρ Πούτιν

Δεν υπάρχουν σχόλια: