Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Δυναμική παρέμβαση του Άγγελου Τόλκα στο facebook

"Τα έσπασε" ο Άγγελος Τόλκας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφερόμενος στους αγανακτισμένους της περιόδου 2010-2012 και μίλησε για όλους και για όλα μέσα σε λίγες γραμμές. Δείτε τί έγραψε ο πρώην υφυπουργός και νυν υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.: 
"Πραγματικά αναρωτιόμουν γιατί άργησαν να ξαναεμφανιστούν αυτοί που μας κατηγορούσαν για προδότες, για Τσολάκογλου, για το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, που μιλούσαν για κρεμάλες, οι αγανακτισμένοι, οι ψεκασμένοι, οι εθνικιστές, οι διαπλεκόμενοι, όσοι πίστευαν σε άλλες δυνάμεις που μας δάνειζαν χρήματα και δεν τα παίρναμε...
για τα πετρέλαια που δεν εκμεταλλευόμασταν, για Νεφελίμ, για μυστικιστικές δυνάμεις και όλα τα άλλα... 
Προσοχή φίλοι μου, εκτίθεστε. Εκτίθεστε γιατί ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ κατέρρευσαν. Εκτίθεστε, γιατί δεν σας είδαμε να λέτε τίποτα από το 2012 έως το 2015 εκτός και αν όλα βελτιώθηκαν. Εκτίθεστε γιατί δεν σας ξαναείδαμε σε πλατείες και σε πορείες. Εκτίθεστε, γιατί τα κόμματα που βάλατε στη βουλή δεν ικανοποίησαν τους κρυφούς αλλά και φανερούς σας πόθους, ούτε έδειραν όλους τους πολιτικούς. Εκτίθεστε, γιατί ήμουν 2,5 χρόνια βουλευτής και δεν έχετε πει τίποτα για όσους ήταν βουλευτές 10 χρόνια και μάλιστα στα καλά τα χρόνια. Εκτίθεστε, γιατί δεν έχετε πει τίποτα για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες που κρατήσαμε, ενώ από το 2012 έφυγαν από τον τόπο μας, ούτε για βουλευτές που σας έταζαν αυξήσεις και καλύτερες ημέρες. 
Προσωπικά ούτε το 2012, ούτε σήμερα σας υπόσχομαι τίποτα. Αλλά μιλάω με ειλικρίνεια και πάντα φανερά. Ούτε με παραμύθια, ούτε με υποσχέσεις ούτε στα κρυφά ούτε με συνωμοσίες. Δεν σας υπόσχομαι τίποτα, γιατί ξέρω και έχω περιγράψει από καιρό την κατάσταση στη χώρα μας, καθώς και τί πρέπει να γίνει για να αντιμετωπίσουμε όλες τις αιτίες που μας έφεραν εδώ. Γι αυτό κι έγινα δυσάρεστος. 
Σήμερα μπορείτε να αποφασίσετε και να στηρίξετε αυτούς που σας τάζουν καλύτερες ημέρες, περισσότερα λεφτά, μεγαλύτερες συντάξεις, 14 μισθούς, προσλήψεις δίχως ΑΣΕΠ, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, κατάργηση όλων των μνημονιακών νόμων, παραπάνω κλινικές στα νοσοκομεία μας, επιστροφή στο 2009, που σας δίνουν την επιλογή δραχμής ή ευρώ. 
Εγώ όλα αυτά δεν μπορώ να τα υποσχεθώ. Όταν αποφασίσουμε όλοι μαζί να ακολουθήσουμε το δρόμο της λογικής και του ρεαλισμού τότε μπορεί και να τα βρούμε. Μέχρι τότε θα παραμένω δυσάρεστος για εσάς, αλλά σταθερός στην αλήθεια που έμαθα να λέω και να πράττω."

Δεν υπάρχουν σχόλια: